Hyppää sisältöön

PGA Tour – Harold Varner sai vinkkejä Tigerilta ja yrittää vähentää voittamisen paineita

Harold Varner nousi kärkeen Greenbrierissa. Haastattelussa hän mainitsi monta eri tekniikkaa tilanteen henkiseen hallitsemiseen.

Harold Varner hakee yhä ensimmäistä voittoa PGA Tourilla. Paras sijoitus tähän asti on viides tila kaudelta 2015. Hän ehti kuitenkin voittaa Australian PGA Championshipin kaudella 2016 ja uskoo pelin kehittyvän vuodesta toiseen. Kierrostulokset 66-64-66 ovat vieneet jaettuun johtoon Greenbrierissa. 

Kierroksen aikana oli tärkeä pysyä kärsivällisenä. Birdejä tärkeämpää oli bogien välttäminen. Varnerin mukaan päivän tärkein putti oli par pelastus väylällä 14.

Positiivinen asenne tulee luonnostaan mutta sitä ei löydy kaikilta tourpelaajilta. 

”On oltava todella loistava pelaaja jos pääsee tourille negatiivisella asenteella,” Varner toteaa. 

Harold Varner kertoi nauttivansa voittotaistelusta. Hän ei aio ottaa voitosta turhia paineita. Maanantaina Harold on luvannut leikata vanhempien nurmikon ja tämä lupaus pysyy tuli voitto tai ei. Äiti pitää pojan jalat maassa ja perheen rakkaus pysyy voitti tai ei. 

Tiger Woods oli harjoituskierroksella antanut ajatuksen keskittymisestä: ”Se on kuin lukisi kirjaa TV:n edessä. Kuulet väkisinkin, mitä televisiossa tapahtuu mutta keskityt kirjan lukemiseen. Golfkenttä on kirjasi”. 

Woods ei myöskään halunnut nähdä puhelinta harjoituskierroksilla. Silloin oli tarkoitus keskittyä golfiin.

Tilastollisesti Harold Varner on ollut tasainen pelin kaikilla osa-alueilla ja samalla pelillä voittoon on hyvä mahdollisuus. Hän kuitenkin lähtee johdossa viimeiselle kierrokselle ensimmäistä kertaa. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa