Hyppää sisältöön

PGA Tour – Fowler, Spieth, McIlroy ja Day hyvissä asemissa

Maailman kärkinimet ovat kaikki hyvissä asemissa viikonloppun lähdettäessä.

Kilpailua johtava Patrick Reed (-8) saa peräänsä maailman parhaat pelaajat.

Lähin haastaja on Rickie Fowler (-8), joka ilmoitti Ryder Cup paikan kauden päätavoitteeksi. Tällä hetkellä on on pisteissä sijalla 12 kun kahdeksan parasta ansaitsee suoran paikan joukkueeseen. Voitto saattaa riittää suoraan joukkuepaikkaan mutta hyvät esitykset antavat mahdollisuuden myös kapteeni Davis Love III kutsuun.

Jordan Spieth on viidentenä tuloksessa -4. Hän löysi jotain perjantain takaysillä ja laittoi korttiin tuloksen 31, -5. Hän mainitsi draivaamisen pelin tärkeimmäksi osa-alueeksi tällä hetkellä. Vaikka hän osui väyliin perjantaina eivät lyönnit olleet puhtaita vaan enemmänkin hyviä missejä. Kehno draivaaminen on vaivannut koko kautta 2016. 

Jason Day on myös viidentenä tuloksessa -4. Day aloitti kierroksensa pelaamalla ensimmäiset seitsemän reikää viisi alle parin ja otti kärkipaikan tuloksessa -8. Bogi väylälle kahdeksan ja huonosta draivista syntynyt tupla yhdeksikölle hidastivat tahtia. Takaysi sujui tulokseen +1 ja päivän yhteistulos hyvästä alusta huolimatta vain -1. 

Day kierroksen jälkeen: ”Odotan viikonloppua innolla. Tunnen, että olen todella lähellä. Draivaaminen ei ole ollut esimerkillistä mutta tekemäni toistot harjoituksissa toivottavasti alkavat näkyä ja draiveri toimii paremmin.”

Rory McIlroy (-2) on jälleen tuskaillut putterin kanssa kaksi avauskierrosta. Pallonlyöminen näyttää olevan kohdallaan mutta griineillä tulee liikaa virheitä. Strokes Gained Putting tilastossa hän on hävinnyt griineillä kilpailua johtavalle Patrick Reedille 7,61 lyöntiä kahdella kierroksella. 

Leaderboard

Etsi luettavaa