Hyppää sisältöön

PGA Tour – Dustin Johnson huipputuloksella kärkeen

Dustin Johnson nousi kilpailun kärkeen pelaamalla viimeiset yhdeksän reikää kuusi alle parin. Tulos 63, -7 ei kuitenkaan ollut päivän paras.

Dustin Johnson on noussut kilpailun kärkeen tunnetuilla vahvuuksillaan. Hän on kilpailun ykkönen draivien pituudessa (320 jaardia) ja lähestymisien tarkkuudessa. Tähän yhtälöön kun lisätään hyvä puttipäivä on Johnsonia vaikea päihittää. Kilpailun voitolla hän nousisi takaisin maailmanlistan kärkeen. 

Yhteistuloksessa -10 Dustin johtaa kilpailua lyönnillä. Toista sijaa (-9) jakavat Andrew Putnam ja Ryan Blaum. Vaikka kärki menee kovaa vauhtia ei kenttää voi moittia turhan helpoksi kun cut-raja jäi tulokseen par.

Päivän parhaan tuloksen pelasi Brant Snedeker 62. -8. Hän nousi cutin väärältä puolelta kuudenneksi tulokseen -7. Kuten Snedeker yleensä hän keräsi suurimman osan Strokes Gained edusta putterilla. Päivän Strokes Gained: Putting lukema oli +5,63 lyöntiä. Urotekoa voi ajatella niin, että PGA Tourin jo alunperin hyvän puttikeskiarvon (+0,00 lyöntiä) lisäksi Snedeker joutuisi upottamaan esimerkkinä viisi kymmenmetristä puttia ja yhden viiden metrin putin saadakseen lukemakseen +5,63! Ei siis ole ihme, että hän johtaa viikon puttitilastoja. 

Huomionarvoisista pelaajista Brooks Koepka on tuloksessa -5, Steve Stricker ja Phil Mickelson -4. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa