Hyppää sisältöön

PGA Championship – Tigerin viikkoa vaivaavat selkäongelmat

Tiger Woodsin heikko viikonloppu Bridgestone Invitationalissa johtui heikosta fyysisestä kunnosta. Nyt hän yrittää saada pakettia kasaan PGA Championshipin avauskierroksella.

Tiger Woodsin valmistautuminen PGA Championshipiin on sujunut heikosti. Maanantain hän vietti pääasiassa jääkylvyssä yrittäen vähentää vartalon tulehdustilaa. 

Tiistaina Tiger pelasi vain viisi harjoitusreikää sateen keskeyttäessä harjoituspäivän. Keskiviikkona Woods jaksoi pelata yhdeksän väylää. Osa kentästä jäi Tigerilta pelaamatta, mutta Bellerive ei ole täysin tuntematon, sillä hän on kilpailut kentällä vuonna 2001. 

Tiger on pelannut jo 14 kilpailua kaudella 2018. Se on eniten sitten vuoden 2013, jolloin hän oli kauden pelaaja viidellä voitollaan. Woods myönsi haastattelussa, että palautumisen kanssa on tullut ongelma. 

Alkukaudesta Woods kehui fyysistä kuntoaan, josta kertoivat myös yli 122 mph:n mailanpäänopeudet. Kauden mittaan nopeus on pudonnut 117 mailiin, ja Bridgestone Invitationalissa nähtiin viikonloppuna jäykästi liikkuva Woods. 

Woods on ehtinyt jo kentälle PGA Championshipin avauskierroksella, ja ensimmäiset kahdeksan reikää ovat olleet todella vaikeat. Yhtä birdieä vastaan Woods on sortunut kahteen bogiin ja yhteen tuplabogiin. Hän on kierrostaan kolme yli parin ja tehnyt useita pareja myös metsien ja bunkkereiden kautta.

Takaysillä nähdään, onnistuuko Woods tekemään tarvittavat muutokset svingiin. Lähipeli on ollut hyvää tähän asti mutta lyöminen täysin luokatonta. Tähän asti vartalon liike näyttää kuitenkin terveemmältä ja ongelmat enemmän teknisiltä. 

Woodsin pelikaverit Thomas (-3) ja McIlroy (-1) rullaavat helpon näköisesti tuulettomissa oloissa. Mikko Korhonen aloittanut loistavasti, hän on tuloksessa -1 kuuden reiän jälkeen.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa