Hyppää sisältöön

Peuramaan kenttäkokonaisuus tarjoaa huikeat peli- ja harjoittelumahdollisuudet

Viikon kenttänä on tällä viikolla Kirkkonummen Peuramaa Golf. Diilinä on kaksi green feetä 80 eurolla.

Peuramaan huikea kenttäkokonaisuus koostuu kahdesta 18 reikäisestä kentästä, 9 reikäisestä par 3 -kentästä ja hyvistä harjoittelualueista. Peuramaa sijaitsee Kirkkonummella länsiväylän varrella, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. 

Kaksi erilaista kenttää tarjoavat vaihtelua golfareille. Uudempi kenttä Porkkala on toiminut Peuramaan kisakenttänä ja mm. Finnish Tour on pelattu kentällä jo monena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna Porkkala-kentällä pelataan myös GoGolfin Skrätz Tourin osakilpailu 15.7.

Kentän etuysi pelataan peltomaisessa maisemassa melko tasaisessa maastossa, takaysillä siirrytään mäkisiin metsämaisemiin ja korkeuserot tarjoavat omaa haastettaan peliin. Porkkala onkin kahdesta kentästä se haastavampi. Kenttä on tavallisesti talvehtinut todella hyvin ja griinit ovat tänäkin vuonna erinomaisessa kunnossa. Kentän kunto on saanut paljon kehuja myös kisaajilta.

Peuramaan kentät ovat huippukunnossa

Peuramaan kentät ovat huippukunnossa

Vanha Peura on kentistä selkeästi lyhyempi ja leppoisampi, tällä kentällä korkeuseroja ei ole oikeastaan kuin kahdella viimeisellä väylällä. Peuramaan klubitalo on siisti ja täällä on hyvät mahdollisuudet myös tapahtumien järjestämiselle. Ravintola Gourmet Peuramaa pitää huolen että nälässä ei tarvitse pelata, ja aurinkoisella terassilla on kiva istua kierroksen jälkeen. Taukokioski Piccadilly on asetettu hyvään paikkaan, niin että kummallakin kentällä pelatessa kuljetaan kaksi kertaa kioskin ohi. 

Iltarundilla pääsee nauttimaan kauniista auringonlaskuista

Iltarundilla pääsee nauttimaan kauniista auringonlaskuista

Molempien kenttien ykköstiit ovat aivan klubin vieressä, ja 18. tiibokseista lyödään näyttävästi ylhäältä alas takaisin klubille. Ysiä Peuramaalla on haastava pelata, sillä molempien kenttien etuysi päättyy taukokioskille n. kilometrin päähän klubitalosta.

Range ja par 3 -kenttä Pikku Peura sijaitsee 200 metrin päässä klubitalolta, ja siellä palvelee oma range caddiemaster, jolta voi ostaa mm. Pikku Peuran green feetä ja poletteja.

Harjoitusgriinit ja bunkkerit sijoittuvat klubitalon ja rangen väliin. Klubilta löytyy hyvää tunnelmaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Peuramaa on ehdottomasti vierailemisen arvoinen golfkenttä ja tällä viikolla on hyvä mahdollisuus pelata molemmat kentät yhteensä 80 eurolla

Kesäkuussa GoGolfin tarjoukset ovat kaikkien ostettavissa. Kesäkuussa myös GoGolfin kiertueille pääsee osallistumaan jäsenhintaan, vaikkei olisikaan GoGolfin jäsen. Tutustu huippudiileihimme.

 

Etsi luettavaa