Hyppää sisältöön

Pettikö hermokontrolli vai alaselkä? PGA Tourin tuittupää jätti kierroksen kesken surkean jakson jälkeen

Grayson Murray aloitti vahvasti, mutta jätti leikin kesken takaysillä. KUVA: GETTY IMAGES

Grayson Murray käveli kentältä kesken kisakierroksen PGA Tourin kisassa.

Yhdysvaltalainen Grayson Murray selvitti parinviikkoa sitten US Openissa cutin ja oli hyvissä asemissa kahden kierroksen jälkeen. Mutta viikonloppuna taivas tummeni ja kuumakalle päätyi lopulta viskelemään ja katkomaan mailojaan.

Eilen sama mies aloitti Barbasol Championshipin loistavasti ja pelasi ensimmäiset kuusi reikää huikeasti viisi alle parin tehtyään kolme perättäistä birdieä ja eaglen.

Takaysillä Murrayn ote kirposi. Hän pelasi kuusi ensimmäistä reikää viisi yli parin ja kun seitsemännellä reiällä (Murrayn 16:s) avaus karkasi pahasti oikealle ja väärälle väylälle, miehen kuppi taisi mennä nurin ja hän jätti leikin kesken tuloksessa par.

Kilpailun järjestäjien mukaan Murrayn vetäymisen syynä olisi ollut alaselkävamma, mutta ahkerana twiittaajana tunnettu Murray ei ole itse kommentoinut erikoista vetäytymistään kisassa.

Kentuckyn osavaltiossa pelattava Barbasol Championship on tätä nykyä PGA Tourin ja DP World Tourin yhteiskilpailu. Kyseessä on myös kilpailu, jonka Murray voitti viisi vuotta sitten. Se on myös ainoa kisa, jonka Murray on onnistunut voittamaan.

Avauskierroksen jälkeen kisan kärjessä on kanadalainen Adam Svensson tuloksella kymmenen alle parin. Toisena ovat DP World Tourin pelaaja Ricardo Gouveia Portugalista ja Robin Roussel Ranskasta. He ovat kaksi lyöntiä kärjestä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa