Hyppää sisältöön

Petri Peltoniemi löysi työpaikan golfalan ulkopuolelta

Petri Peltoniemi on aloittanut työt rekrytointikonsulttina.

Golfliiton entinen toiminnanjohtajana Petri ei jatka töiden tekemistä golfalalla, vaan ryhtyy rekrytointikonsultiksi.

Petri Peltoniemi on aloittanut työt Badenoch & Clark -nimisessä yrityksessä. Yritys on erikoistunut ihmisten rekrytoimiseen.

LinkedIn-profiilinsa perusteella Golfliiton entinen toiminnanjohtaja aloitti työskentelyn yrityksessä elokuussa. Hänen tittelinsä yrityksessä on senior recruiment consultant, ja Peltoniemi on vaihtanut LinkedIn-verkostoitumispalvelun ”motokseen” uuteen työpaikkaansa istuvan tekstin: Let me help you achieve more eli Sallithan minun auttaa sinua saavuttamaan enemmän.

Tähän astisen työuransa Peltoniemi on tehnyt pitkälti golfalalla, sillä hän aloitti opiskelujensa ohella Katinkullassa golfopettajana ja ehti työskennellä Katinkullan, St. Laurence Golfin, Golf Talman, Kullo Golfin ja Linna Golfin toimitusjohtajana, ennen kuin hänet valittiin Golfliiton toiminnanjohtajaksi.

Badenoch & Clark on kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa muun muassa Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Hollannissa, Ruotsissa, Turkissa ja Britanniassa. Sen omistaa Adecco, joka kuuluu Yhdysvaltain 500 suurimman yrityksen joukkoon.

Peltoniemi lopetti työskentelyn Golfliitossa viime helmikuussa. Hänen tilalleen valittiin kesäkuussa kuopiolainen Juha Korhonen, joka aloitti työt elokuun alussa. Golfliiton vt. toiminnanjohtajana työskenteli siirtymäkauden liiton hallituksen jäsen Jyrki Nykänen.

Etsi luettavaa