Hyppää sisältöön

Petri Keskitalo jättää golfalan – Linna Golfin uusi toimitusjohtaja valittu

Petri Keskitalo jättää Linna Golfin ja aloittaa golfalan ulkopuolella ensi syksynä.

Esa Honkalehto korvaa Petri Keskitalon Linna Golfin toimitusjohtajana. Hänen työnsä alkaa syyskuun alussa.

Petri Keskitalo jättää Linna Golfin ja golftoimialan kokonaisuudessaan ensi syksynä. Keskitalon tilalle astuu mies, joka on tunnettu jääkiekkopiireistä.

Linna Golfin toimitusjohtaja on Esa Honkalehto, 51, joka työskenteli aiemmin Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Suomen Urheiluliiton markkinointijohtajana ja yleisurheilun EM 2012 -kilpailuiden pääsihteerinä.

Golf ei ole Honkalehdolla vieras toimiala töiden puolesta, sillä yrityksensä kautta hän oli myymässä  ja rakentamassa kolmena vuotena Suomessa järjestettyjä Challenge Tourin kilpailuja. Aiemmin tänä kesänä hän toimi pääsihteerinä Linna Golfissa pelatussa European Senior Tourin kilpailussa. Hyvinkään Golf ry:n puheenjohtajana hän oli neljän vuoden ajan.

”Petri jättää kyllä isot saappaat täytettäväksi Suomen ykköskentälle, mutta tartun erittäin innostuneena tähän upeaan mahdollisuuteen. Keväällä täsmennettyä strategiaa on hieno lähteä toteuttamaan yhdessä loistavan henkilöstön kanssa ja itse kenttä sekä Vanajanlinnan alue ovat uskomaton kokonaisuus suomalaisessa golfliiketoiminnassa” toteaa Esa Honkalehto, joka ottaa uuden pestin tyytyväisenä vastaan.

Keskitalo ehti toimia Linna Golfin toimitusjohtajana seitsemän vuoden ajan. Häntä pidettiin yhtenä suosikkina Suomen Golfliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. GoGolfin tietojen mukaan Keskitalo jäi kuitenkin itse pois kesken hakuprosessin.

GoGolf tavoitteli Petri Keskitaloa hänen uusiin työkuvioihinsa liittyen, mutta emme tavoittaneet häntä. 

Etsi luettavaa