Hyppää sisältöön

Peter ”Puhis” Puhakka dominoi Vuosaaren FT-kisaa

Peter Puhakka johtaa Vuosaaren kisaa neljällä lyönnillä

Peter Puhakka on ollut uskomattomassa vireessä Vuosaaren Finnish Tourin ensimmäisen puolikkaan. 27 pelatun reiän jälkeen Puhis johtaa kilpailua neljällä lyönnillä.

Peter Puhakka on pelannut alkuvuoden suoraan sanottuna heikosti. Puhis sai kuitenkin juonesta kiinni Vuosaaren Finnish Tourin avauskierroksella. Tulos 67 (-5) lämmitti mieltä vaikean jakson jälkeen. 

Kun toinen kierros on edennyt Puhiksen osalta puoliväliin, on 26-vuotias jatkanut siitä mihin jäi. Hän on toista kierrostaan neljä alle parin kierroksen puolivälissä. Yhteistulos -9 oikeuttaa neljän lyönnin johtoon. Puhis on voittanut Finnish Tourilla reikäpelin suomenmestaruuden, mutta lyöntipelivoittoa ei ole vielä. 

Uran paras saavutus tuli PGA Cataluniassa, jossa hän oli reilu vuosi sitten Nordic Leaguen kilpailussa toinen. GoGolfin RoadTrip -sarjoista tuttu Puhis tavoittelee täten ammattilaisuransa ensimmäistä lyöntipelivoittoa. 

Facebookiin Puhis runoili tuttuun tyyliinsä viihdyttävän tarinan. 

Puhis on laittanut birdie-putit sisään Vuosaaressa

Puhis on laittanut birdie-putit sisään Vuosaaressa

Kilpailun toisella sijalla on Mikael Salminen, joka ei ole vielä aloittanut toista kierrostaan. Salminen pelasi Puhiksen tavoin tuloksen 67 (-5) avauskierroksella. Veeti Mähönen on parhaana amatöörinä tuloksessa -4. Naisammattilaisista Ursula Wikström (-1) ja Krista Bakker (+1) ovat kohtalaisen hyvissä asetelmissa. 

Yksi mielenkiintoinen nimi kisassa on Albert Echradt, joka on palautunut lonkkaleikkauksesta. Hippu pelasi avauskierroksen -3 ja hänen otteitaan seurataan suurennuslasilla. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa