Hyppää sisältöön

Peter Erofejeff voitti oman Pro-Aminsa

Peter Erofejeff sai kunnian jakaa itselleen pääpalkinnon Espoo Ringside Golfissa

Peter Erofejeff ja Krista Bakker järjestivät Espoo Ringside Golfissa Krista ja Patu Invitational Pro-Amin. Ammattilaisille jaettiin kisassa yhteensä 3500 euroa palkintorahaa.

Espoo Ringside Golf on profiloitunut viimeisten vuosien aikana entistä vahvemmin kilpagolfseuraksi. Kymmenisen vuotta sitten taloudellisesti tasapainoinen seura alkoi tietoisesti panostaa oman profiilinsa nostamiseen kilpapelaajien tukemisen kautta. 

Myös Peter Erofejeff ja Krista Bakker siirtyivät Rinkkuun, Patu noin kolme ja Krista kaksi vuotta sitten. Vaikka kyseessä ei ole kasvattajaseura, siitä huolimatta molemmat on otettu loistavasti vastaan ja he tuntevat olevansa vahvasti osana yhteisöä. 

”Rinkussa on ilmapiiri, jota ei välttämättä ole missään muualla Suomessa. Kaikilla tuntuu olevan aina hyvä meininki ja ihmiset on iloisia. Täällä tuntee joka kerta olonsa tervetulleeksi, eikä kukaan katso meitä kilpapelaajia kieroon, vaikka taloudellinen panostus on kohtalaisen suuri”, Patu taustoittaa. 

Itse kilpailuun oli ilmoittautunut mukaan 18 ryhmää. Hyvä talodellinen potti jaettiin Patun ja Kristan kisakassoihin. Krista Bakker pelaa työkseen naisten European Tourilla ja Patu kutsuilla European Challenge Touria. 

”Saamme Rinkulta kentän käyttöön ja se samalla toki madaltaa kustannuksia, joita seura maksaa meille, se on osa diiliä. Lisäksi olemme mukana tarvittaessa kurssitoiminnassa ja tapahtumissa kun meitä tarvitaan. Meillä on mahtava kilparyhmä, joka osallistuu paljon seuran tapahtumiin ja tuo omalla tietotaidollaan lisää yhteisölle”, Erofejeff jatkaa. 

Itse kilpailu päästiin pelaamaan loistavassa kelissä. Viheriöt oli jyrätty ja leikattu kisaa varten, sillä paikalla oli myös 18 kovan luokan ammattilaispelaajaa. Kenttä piti varsin hyvin puolensa kun ammattilaiset ottivat ”helposta klubikentästä” mittaa. 

Toisen sijan tuloksella 71 (-2) jakoivat Albert Eckhardt, Ossi Mikkola, syntymäpäiväsankari Tuomas Tuovinen ja Tuomas Salminen. He jakoivat 3500 euron potista 1500 euron siivun. 

”Tosi kiva päivä kentällä ja mukava kun pystyy taas pelaamaan loukkaantumisten jälkeen. Kenttä oli hienossa kunnossa – viheriöt ovat todella nopeat, mutta vielä tässä vaiheessa kesää siellä on väkisinkin joitain vähän pomppuisia kohtia jotka tekevät greenityöskentelystä tosi haastavaa”, Hippu Eckhardt kertoi tunnelmia. 

Itse kilpailun voittoon puttasi viimeisen reiän neljä metrisellä birdieputilla isäntänä toiminut Peter Erofejeff. Putille muodostui lopulta arvoa 1300 euroa. Jos putti olisi mennyt ohi, koko 3500 euron potti olisi jaettu viiteen osaan. Nyt Patu kuittasi mukavan ja tärkeän 2000 euron palkintorahan. 

”Tästä on mudoostunut kiva perinne ja tänä vuonna saatiin mukaan 18 kovaa ammattilaista. Onhan se ehkä vähän törkeää isäntänä voittaa, mutta kyllä nämä eurot tulevat tosi tarpeeseen”, Erofejeff hymyili iloisesti jakaessaan itselleen pääpalkinnon! 

 

Etsi luettavaa