Hyppää sisältöön

Peter Erofejeff GoGolfin talliin!

Peter Erofejeff ottaa haasteet vastaan Kullossa perjantaina!

Peter Erofejeff ja GoGolf solmivat yhteistyösopimuksen kaudesta 2018. Challenge Touria villeillä korteilla pelaava ”Patu” tuottaa GoGolfille sisältöä ja kertoo kilpagolfaajan ajatuksia vuoden mittaan.

35-vuotias Peter Erofejeff lähtee kauteen 2018 hyvin harjoitelleena. Vuoden 2017 Finnish Tourilta ansaitus villit kortit Challenge Tourille mahdollistavat hyvän kalenterin pelaamisen Euroopan kakkoskiertueella. Tavoitteena on luonnollisesti nousu European Tourille vielä ”vanhoilla päivillä”. 

Espoo Ringside Golfia edustava Erofejeff pakkasi laukkunsa perheen kanssa ja suuntasi Espanjaan valmistautumaan tärkeään kauteen. Viimeiset pari vuotta hän on tehnyt ahkerasti töitä pelaamisen ohessa mahdollistaakseen ammatinharjoittamisen. Videotuotantoa ja sisältöä tuottanut Patu on luonnollinen jatkumo GoGolfin tiimiin. 

”Patu pystyy jo persoonallaan luomaan valoisan ja lämpimän ilmapiirin tilanteeseen missä ikinä onkaan. Hän on kehittynyt valtavasti myös sisällöntuottajana, joka takaa lukijoille upean mahdollisuuden seurata Patun matkaa kohti unelmiaan. Luvassa on varmasti myös opetusjuttuja ja Patu tulee olemaan paikalla osassa GoGolfin tapahtumissa kauden 2018 aikana”, Hanni Tyry luonnehtii yhteistyötä GoGolfilta. 

Erofejeff tulee pelaamaan GoGolfin logo rinnassa ja levittämään ilosanomaa pelatessaan ulkomailla tai kotimaassa. Taloudellinen tuki on luonnollisesti myös tärkeä osa kumppanuutta. 

”Olen pelannut pari viime vuotta vähän puolivaloilla. Tekeminen on koko ajan ollut ammattimaista ja menestystäkin on tullut kohtalaisesti. GoGolfin ja muiden kumppanuuksien kautta pystyn jättämään muita töitä enemmän taka-alalle ja keskittyä jopa sataprosenttisesti treenaamiseen sekä pelaamiseen. Viimeiset puolitoista vuotta olen rakentanut tätä tilannetta, että pystyn satsata kaiken pelaamiseen.” 

Patu myös uskoo, että synergiaedut GoGolfin kanssa palvelevat kokonaisvaltaisesti häntä ja kumppaneitaan. 

”GoGolfin kanavissa näkyminen on luonnollisesti myös omille kumppaneilleni positiivinen asia. Pystymme hyvän sisällön avulla tuottamaan loistavaa sisältöä ja luomaan näkyvyyttä paitsi GoGolfille, mutta myös muille kumppaneilleni!”, Patu pohtii. 

Espanjan korkeanpaikanleiri kertoo omaa kieltään, että Challenge Tourille ei lähdetä vain osallistumaan. 

”Lapset ovat vielä siinä iässä, että oli mahdollisuus lähteä. Challenge Touria täytyy kunnioittaa todella paljon – siellä ei menesty jos ei ole täydessä terässä. Nyt saan muutaman kuukauden tärkeää treeniä alle talvikaudella, johon ei ole ollut mahdollisuutta viime vuosien aikana. Tavoite on olla valmis menestymään aina kun paikka kisaan aukeaa.” 

GoGolf lukijoineen toivoo Patulle menestyksekästä kautta 2018! #ForTheWin 

Etsi luettavaa