Hyppää sisältöön

Peter Erofejeff avasi Challenge Tour -kautensa upealla kierroksella!

Peter Erofejeff ottaa haasteet vastaan Kullossa perjantaina!

Peter Erofejeff lähti hyvin porteista Pohjois-Espanjassa. Hän ja huonekaveri Kalle Samooja ovat parhaat suomalaiset avauskierroksen jälkeen.

Peter Erofejeff pelasi kohtalaisen ehjän kierroksen Challenge de Espanja -kilpailun avauskierroksella. Takaysiltä matkaan lähtenyt Patu naputteli ensimmäiset yhdeksän reikää kahden birdien ja yhden bogin myötä -1. 

Kentän etuysillä riitti enemmän tapahtumaa. Patu teki väylien 5-8 aikana pelkkiä parista poikkeavia tuloksia. Birdie, bogi, bogi, eagle putki paransi kokonaistuloksen -2:een, joka oli myös lopputulos. Patu jakaa tuloksella 70 avauskierroksen jälkeen 13:tta sijaa. 

Kisan kärkeen pelasi haamutuloksella Cormac Sharvin. Pohjois-irlantilainen teki kierrokseensa seitsemän birdietä ja 11 paria. Tuloksessa -5 ovat Nicolai Von Dellinghausen (12 reikää) ja Puolan paras golfari Adrian Meronk tuloksilla -5. 

Kalle Samooja sai avauskierroksestaan myös puhtaat paperit kiertäen Izki Golfin kentän par-tuloksella. Samooja oli kierrostaan vielä -4 ennen kahta viimeistä reikää. Triplabogi toiseksi viimeisellä ja bogin lopetus tekivät päivästä selkeästi surullisemman. Kalle jakaa sijaa 45 kun avauskierros on vielä kesken. 

Kim Koivu (+4) ja Lauri Ruuska (+12) epäonnistuivat aamukierroksellaan. Ruuskan kortista löytyi peräti kaksi yhdeksän lyönnin tulosta. Koivun ongelmana olivat peräti kuusi bogia avauskierroksella. 

Cut-raja tulee olemaan avauskierroksen jälkeen par tai +1. 

Etsi luettavaa