Hyppää sisältöön

Peltomäki Golf sulkee Vantaanportin liikkeensä

Juha-Pekka Peltomäki toimi Peltomäki Golfin toimitusjohtajana.

Suomalaisammattilaisten perustama täyden palvelun golfliike keskittää toimintojaan Vuosaari Golfin vieressä sijaitsevaan Planmeca Golf Areenaan.

Peltomäki Golf sulkee huhtikuun lopussa myymälänsä Vantaanportissa. Toimitusjohtaja Juha-Pekka Peltomäki sanoo, että yritys aikoo keskittää toimintojaan hiljattain avattuun Planmeca Golf Areenaan, jossa kauppa on käynyt jo ensimmäisten viikkojen ajan paremmin kuin Vantaanportin-liikkeessä.

”Olemme nyt siellä missä golfarit liikkuvat. Nyt kun olemme päässeet tänne golfvirtojen ääreen, niin haluamme satsata tähän ihan tosissaan”, Peltomäki sanoo.

”Liike on auki koko kesän ja palvelemme sekä Vuosaaren kentän asiakkaita että muitakin. Fittauspalvelu ja välinemyynti on täällä ympäri vuoden.”

Peltomäen mukaan Vantaanportin liikkeen sulkemista on pohdiskeltu kevään mittaan ja lopullinen päätös asiasta tehtiin tänään tiistaina. Liike sulkee ovensa huhtikuun lopussa, kun Peltomäki Golfin vuokrasopimus päättyy.

Planmeca Golf Areenan lisäksi suomalaisten golfammattilaisten omistama golfvälineliike jatkaa myös Vuosaari Golfin, Keimola Golfin, Linna Golfin ja Levi Golfin pro shopien pitämistä.

Videolla Peltomäki kertoo myös uuden Pego Clubin kuulumisia. Kuukausimaksuun perustuva opetuskonsepti on otettu toimitusjohtajan mukaan hyvin vastaan.

Avausviikot vilkkaita Planmeca Golf Areenassa

Juha-Pekka Peltomäki kertoi uutisen Planmeca Golf Areenan avajaisissa. Suomen suurimman sisägolfhallin markkinointijohtaja Pekka Löfman kertoo, että ensimmäiset viikot ovat olleet hallissa vilkkaita. Viime sunnuntaina kaikki halukkaat eivät mahtuneet harjoittelemaan.

”Kahvia kului 90 litraa”, Löfman sanoo.

Yli miljoona euroa maksaneen hallin pääomistaja on 51 % osuudella Planmeca Oy. Loppuosan omistavat Löfman ja toimitusjohtaja Kari Anttila

Byrokratian määrä yllätti

Hallin piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan aueta jo syksyllä, mutta lopulta yleisö on päässyt halliin sisällä vasta kolmen viikon ajan.

”Byrokratia oli ihan käsittämätöntä. Tuntuu, että olisin ydinvoimalaa tehnyt. Helsingissä on 18 virastoa. Jokaisessa käytiin varmaan kaksi kertaa”, Löfman sanoo.

Halli on yli 90 metriä pitkä ja 40 leveä. Lyöntimatkaa on noin 50 metriä. Lisäksi hallissa on suuri lähipelialue ja Peltomäki Golfin myymälä. Myöhemmin halliin siirtyy Peltomäki Golfin mailafittaus- ja rakennustoiminta, jotka nekin vievät tilaa.

Löfmanin mukaan erityisesti seniorit ovat vierailleet ahkerasti aamupäivisin hallissa.

Avajaisiin osallistui myös hammashoitoteknologiaa valmistavan Planmecan toimitusjohtaja Heikki Kyöstilä. Talissa ja Vuosaaressa enimmäkseen pelaava Kyöstilä sanoi GoGolfille, ettei Planmeca ole mukana hallissa bisnesmielessä, vaan se haluaa tarjota mahdollisuuksia muun muassa junioreille ympärivuotiseen harjoitteluun.

Löfmanin mukaan hallissa onkin ehtinyt vierailla jo koululaisryhmiä.

Etsi luettavaa