Hyppää sisältöön

Pelko kävi toteen: PGA Tour -tähti sairastui koronaan

Nick Watney joutui jättämään kilpailun kesken.

Nick Watney sai kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen PGA Tour -pelaaja, jolla on todettu koronaviruksen aiheuttama Covid-19-sairaus.

PGA Tourin pelko kävi toteen. Moninkertainen PGA Tour -voittaja Nick Watney joutui jättämään kesken RBC Heritage -kisan kesken, koska hänellä todettiin koronaviruksen aiheuttama Covid-19-tauti.

Watneyllä oli taudin oireita juuri turnauksen alla ja lääkärin ohjeiden mukaan hän meni meni testiin, joka osoittautui positiiviseksi.

Watney ehti pelata kilpailua yhden kierroksen ajan. Pelikavereina torstaina kierroksella olivat Luke List ja Vaughn Taylor.

List putosi turnauksesta kahden kierroksen jälkeen, mutta Taylor jatkaa kilpailussa.

Watneyn sairastumisesta tiedotti PGA Tour. Tiedotteessa se ei kuitenkaan maininnut, miksi Watneyn annettiin oireista huolimatta osallistua kilpailuun.

Yksi syy voi olla se, että Watney testattiin heti kun hän saapui kisapaikalle, jolloin testi osoittautui negatiiviseksi.

Onni onnettomuudessa on se, ettei hän osallistunut kilpailuun PGA Tourin tarjoamalla tilauslennolla vaan tuli paikan päälle itsenäisesti.

Watneystä tuli ensimmäinen PGA Tourin pelaajaa, jolla on todettu koronaviruksen aiheuttama tauti.

Kilpailun kärkeen siirtyi toisen kierroksen jälkeen Webb Simpson (-12). Toisena ovat Bryson DeChambeau ja Corey Conners lyönnin Simpsonia perässä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa