Hyppää sisältöön

Pelaa Hattulassa ja voita Big Bang -golfmatka

GoGolf Big Bang 2nd Edition Konopiste Praha

GoGolf ja Hattula Golf järjestävät koko kesän mittaisen kilpailun, jossa palkintona on paikka syksyn Big Bang -golfmatkalle Prahaan.

Golfkausi on saanut lentävän lähdön, kun Suomea on hellinyt loistava kevätsää. Se on saanut kentät loistavaan kevätkuntoon.

Hattula Golfissa ollaan otettu kevään säät ja pelaajat ilomielin vastaan.

Nyt Hattulaan lähtemisestä tulee entistä houkuttelevampaa, sillä GoGolf ja Hattula Golf arpovat kaikkien Hattulaan koko flightin green feen ostavien kesken yhden Big Bang -golfmatkan Prahaan. Matka tulee ostaa GoGolfin verkkokaupasta, ja aikaa on koko kesä eli elokuun loppuun saakka.

Vaihtoehtoja on kaksi: neljän porukalla joko 9 reikää 69 euron yhteishintaan  tai 18 reiän pelit neljälle 99 eurolla, joten ei muuta kuin nauttimaan Hattulan viheriöistä!

Big Bang -reissun missaaminen jää varmasti kismittämään, joten varmin tapa on varata paikat reissulta, mennä pelaamaan porukalla Hattulaan ja odotella, josko kilpailun voitto osuisi kohdalle. Mikäli nimittäin olet jo ostanut matkan, saat rahat takaisin ja pääsetkin reissuun ilmaiseksi!

Mikä on Big Bang?

Syyskauden kovin pamaus on Big Bang #2, kun GoGolfin huhtikuinen tykitys Bulgariassa saa lokakuussa jatkoa.

Syksyn Big Bang -matkakohteena on Praha, tarkalleen ottaen Golf Konopiště, joka sijaitsee Tšekin tasavallassa. Vielä ehdit siis vierailla viimeisen kerran Tšekin tasavallassa, ennen kuin maa muuttaa englanninkielistä nimeään. Jos nimi ehtii vaihtua ennen reissua, niin tässä on kenties huikea tilaisuus vierailla ensimmäistä kertaa Czechiassa.

Big Bang #2:sta tulee huikein golfreissu, jolla olet ikinä ollut. Täydellinen privaresortti täynnä gogolfareita. Mukaan mahtuu 85 nopeinta. Jos teet lokakuussa vain yhden golfmatkan, niin varmista, että se on tämä!


Lue matkakuvaus ja varaa paikka syksyn 2016 huikeimmalle golfreissulle.


 

Etsi luettavaa