Hyppää sisältöön

Pebble Beachin kisa ratkeaa vasta tänään – kärjessä Justin Rose

Justin Rose johti PGA Tourin kilpailua kahdella lyönnillä, kunnes kilpailu jouduttiin keskeyttämään pimeyden takia. KUVA: GETTY IMAGES

Justin Rose lähtee tänään hakemaan ensimmäistä voittoaan yli neljään vuoteen. DP World Tourilla Daniel Gavins uitti pallon kaksi kertaa päätösreiällä – ja voitti silti.

Olympiavoittaja Justin Rose ei ole päässyt pitämään voittajan puhetta sitten tammikuun 2019, jolloin hän vei nimiinsä Farmers Insurance Openin. Tänään englantilaisella on mahdollisuus korjata tilanne, sillä hän johtaa Pebble Beach Pro-Amia kahden lyönnin erolla. Rosen tulos on -15.

Kilpailun päätöskierros jouduttiin eilen keskeyttämään pimeyden takia, ja sitä jatketaan tänään aamulla paikallista aikaa. Televisiolähetys alkaa Discovery+lla klo 18.

Kilpailu on kuitenkin kaikkea muuta kuin ratkennut, sillä tuloksessa -13 on kolme pelaajaa: Peter Malnati, Denny McCarthy ja Brendon Todd.

Malnati pelaa Rosen kanssa kärkiryhmässä. McCarthyllä on jäljellä kolme reikää ja Toddilla kuusi.

Gavins voitti DP World Tourin kilpailun

DP World Tourilla Daniel Gavins otti voiton Ras Al Khaimah Championshipissä uskomattomien vaiheiden jälkeen.

Hän johti kilpailua kahdella lyönnillä ennen päätösreikää, mutta löi estealueella kaksi kertaa. Siitä huolimatta hän onnistui tekemään viimeiselle tuplan, mikä riitti voittoon, kun hänen edellään pelannut Alexander Björk teki bogin.

Gavinsille voitto oli uran toinen.

Kisaan osallistuivat myös Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen, mutta he putosivat jatkosta kahden kierroksen jälkeen.

Välimäki on kiertueen rankingissa nyt 13:ntena. Tällä viikolla hän osallistuu Singapore Classic -kisaan Pulkkasen, Kalle Samoojan ja Mikko Korhosen tapaan.

Ancer vei Saudi-kisan

Abrahan Ancer oli puolestaan vahvin sunnuntaina päättyneessä Asian Tourin Intenational Seriesin -kisassa. Saudi International -kisan pelaajisto oli todella vahva, sillä mukana oli myös LIV Golfin pelaajat.

Ancerin, joka itsekin pelaa nykyään LIV Golfissa, voittomarginaali PGA Tourilla pelaavaan Cameron Youngiin oli kaksi lyöntiä. Lucas Herbert, jonka pääkiertueet ovat PGA Tour ja DP World Tour, sijoittui kolmanneksi.

Kilpailun potissa oli viisi miljoonaa dollaria, josta voittajalle heltisi miljoonan verran.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa