Hyppää sisältöön

Paulilla on kotonaan mailat, joita Tommy himoitsee: ”Hän ei ole tarjonnut niistä minulle tarpeeksi rahaa”

Ei Tommy. Minä en aio myydä sinulle mailojani ainoakaan tarjoamallasi hinnalla.

Paul Casey ei suostu pelastamaan Tommy Fleetwoodia pälkähästä. Fleetwoodilla voi pian olla edessään uusien mailojen hankinta.

Tommy Fleetwood pelaa loistavaa jaksoa kilpagolfissa. Maailmanlistan kärkikymmenikköön nousseella liehuletillä on kuitenkin pieni golfmailoihin liittyvä ongelma.

Englantilaisen bägissä on nimittäin nyt Niken VR Pro -bladet, joita ei ole enää valmistettu sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen urheilujätti lopetti pari vuotta sitten golfmailojen valmistamisen. Fleetwoodilla on nyt käytössään viimeinen rautasetti. Kun ne kuluvat loppuun tai hajoavat, Fleetwoodilla voi olla vaikeuksia löytää niille korvaajia.

Pelastuksen voisi tarjota hänen maanmiehensä Paul Casey, jolla on kuulemma iskemätön setti kyseisiä mailoja kotonaan jemmassa. Hän ei kuitenkaan suostu myymään sitä Fleetwoodille.

”Paulilla olisi uusi setti kotonaan, mutta hän ei anna niitä minulle. Saisi hävitä. Mutta hän on melko päättäväinen, joten en usko saavani niitä”, Fleetwood tuskaili.

Tällaisia mailoja Tommy Fleetwood himoitsee Paul Caseyltä.

Tällaisia mailoja Tommy Fleetwood himoitsee Paul Caseyltä.

Kumpikaan pelaaja ei ole löytänyt tai halunnut löytää itselleen välinekumppania sen koommin, kun Nike vetäytyi mailamarkkinoila. Casey ei kuitenkaan pelaa vanhoilla Niken vermeillään, vaan esimerkiksi rautasetti hänellä on Mizunolta (MP-5).

Casey ei kuitenkaan ole suostunut myymään harvinaisia mailoja Fleetwoodille, vaikka miehet ovat potentiaalisia joukkuekavereita Ryder Cupissa. Hän on tosin vihjaillut, että voisi lainata mailoja Fleetwoodille, mikäli he pelaisivat samassa parissa Ryder Cupissa syyskuussa. Se ei tadai kuitenkaan Fleetwoodille riittää.

”Jossain vaiheessa minun täytyy löytää uudet raudat, mutta olen käyttänyt näitä pitkän aikaa, ja ne ovat edelleen erinomaiset”, Fleetwood sanoi PGA Tourin haastattelussa.

Casey sai mailat käyttöönsä kolme vuotta sitten, eikä ole aikeissa luopua niistä – ainakaan pikkurahalla.

”Ne ovat todella harvinaiset, enkä aio myydä niitä hänellä. Tai sanotaan näin, että hän ei ole tarjonnut niistä minulle tarpeeksi rahaa”, Casey on todennut.

Etsi luettavaa