Hyppää sisältöön

”Patu” painoi pitkästä aikaa jatkoon Challenge Tourilla: ”Työrintamalla on ollut hiljaisempaa”

Peter Erofejeff on tehnyt tempun

Peter Erofejeff pelasi pitkästä aikaa jatkoon Challenge Tourilla. Uran ensimmäinen sijoitus Challenge Tourilla top 10:ssä toisi espoolaiselle paikan myös kiertueen seuraavassa kisassa.

Villillä kortilla Belgian osakilpailussa pelaava Peter ”Patu” Erofejeff selviytyy Challenge Tourilla viikonlopun kierroksille ensimmäistä kertaa sitten toukokuun 2018. Erofejeff on tällä hetkellä jaetulla sijalla 29, kun iltapäivän lähtijät pelaavat vielä Millenium Clubilla toista kierrostaan.

Erofejeff aloitti tänään kierroksensa kymppireiän bogilla, mutta teki sen jälkeen etuysillään hienosti viisi birdieä. Jälkimmäiset yhdeksän reikää (1–9) Erofejeff pelasi yhden yli, joten hänen kahden kierroksen yhteistuloksensa on -6 (68-68). Kärkeen matkaa on tässä vaiheessa päivää seitsemän lyöntiä.

Vireen löytyminen johtuu Erofejeffin mukaan siitä, että hänellä on ollut paremmin aikaa treenata.

”Työrintamalla on ollut hiljaisempaa nyt ja olen voinut keskittyä omaan peliin paremmalla intesiteetillä. Mulla on missio pelini suhteen ja tuntuu siltä, että ihan hyvään suuntaan ollaan menossa. Peli on vapaampaa ja ajatus on hyvä”, Erofejeff viestitti Belgiasta.

Koska ”Patu” pelaa kiertueella monen muun suomalaisen lisäksi Vierumäen villeillä korteilla, olisi hänelle tärkeä sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Se toisi hänelle osallistumisoikeuden seuraavaan Challenge Tourin kisaan.

Sijoitus vaatisi mieheltä rajojen rikkomista, sillä Erofejeffin uran paras sijoitus Challenge Tourilta on 11:s. sija. Tällä hetkellä 36-vuotiaalla espoolaisella on kymmenenteen sijaan matkaa kaksi lyöntiä, mutta tilanne saattaa elää illan mittaan.

Erofejeffi itse sanoi, että hänellä on tavoitteet syksyn karsinnoissa: ”Nyt mennään päivä kerrallaan.”

KPMG Trophy -nimisessä kisassa on mukana Suomesta myös Roope Kakko, jonka toinen kierros on vielä kesken. Kakko on tätä päivää parissa ja yhteistuloksessa -1. Hänen pitää kuitenkin parantaa loppukierroksella rutkasti, sillä ennustettu cut-raja on nyt tuloksessa -4.

Kisan kärjessä on Englannin Jack Senior, joka pelasi tänään eilisen 63 (-8) lyönnin jatkoksi tuloksen 66 (-5).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa