Hyppää sisältöön

Patrik Laine on nähty golfkentällä – maalitykki kertoi videohaastattelussa lempimailansa ja tasoituksensa

Patrik Laine vieraili perjantaina River Golfissa.

Maalitykki Patrik Laineen edustaman Winnipeg Jetsin pelit päättyivät NHL:n mestaruuspysti Stanley Cupin metsästyksessä välieriin. Nyt hän on Suomessa, ja golf kuuluu vapaapäivien ajanvietteeseen.

”Kelit on hienot, mikäs tässä on golfia pelatessa.”

Näin jääkiekkoilija Patrik Laine aloittaa Nokia River Golfin tähtireportteri (ja toimitusjohtaja) Kimmo Siraisen videohaastattelun Facebookissa, kentän sivuilla.

Laine tuli jokin aika sitten Suomeen kesänviettoon, ja aika kuluu golfin lisäksi luonnollisesti myös fysiikkaharjoitusten parissa.

”Tavoitteena on saada jalkoja vähän enemmän liikkeelle ensi kaudella”, Laine sanoo.

Videolla näkyy, että Laineen viime kauden tavaramerkki, peikkoparta, on poissa. Kuvassa esiintyy urheilulliseen golfvaatekertaan pukeutunut nuori mies.

Laine sanoi, että kausi oli pieni pettymys joukkueena, kun pelit eivät enää jatku. Sen sijaan omaan kehitykseensä hän vaikutti tyytyväiseltä.

”Aika hyvät fiilikset, pystyi kehittymään pelaajana. Aika paljon kokonaisvaltaisena pelaajana tuli kehittyä. Pystyin pelaamaan hyvin melkein joka ilta, ja muutaman maalin enemmän kuin viime kaudella”, Laine sanoi.

Kehitys on ollut kovaa myös golfissa, jonka hän aloitti muutama vuosi sitten. Hänen tasoituksensa on pudonnut jo kympin paikkeille, vaikka golf merkitsee Laineelle hauskaa tekemistä vapaapäivänä kaverien kanssa.

Sirainen kysyi lopuksi vielä Laineen lempi- ja inhokkimailoja. Mieluiten Laine tykkää lyödä rautakuutosella. Sen sijaan puukolmosta pitäisi kuulemma vielä treenata: ”Sillä ei oikein lähde.”

Etsi luettavaa