Hyppää sisältöön

Patrik Laine ja Aleksander Barkov golfaavat kehitysvammaisten hyväksi: ”Tästä kisasta tehdään perinne”

Aleksander Barkov ja Patrik Laine vetävät väkeä Nokia River Golfiin

Lauri Markkasen koristossut ja Alex Ovechkinin maila vaihtavat omistajaa Nokian hyväntekeväisyyskisan yhteydessä.

Isännät Aleksander Barkov ja Patrik Laine, sekä muut NHL-tähdet  Leo Komarov, Sami Vatanen, Joel Armia, ja Roope Hintz ovat kaikille avoimen perhetapahtuman tähtiä Nokialla.

Nokia River Golfin  Rock-kentällä järjestetään lauantaina 27.7. Tampereen talousalueen kautta aikojen suurin golfiin liittyvä hyväntekeväisyystapahtuma. 

Patrik Laine on kuluvalla kaudella jo tehnyt holarin ja osallistunut ammattilaiskilpailuun. Into golfiin on piukassa

Patrik Laine on kuluvalla kaudella jo tehnyt holarin ja osallistunut ammattilaiskilpailuun. Into golfiin on piukassa

teemu tyry

Laine & Barkov Charity Golf pelataan ensimmäistä kertaa, ja tapahtuman tuotto ohjataan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle.

Patrik Laineella ja Aleksander Barkovilla on golfuraa takana vasta 2-3 vuotta. Hyvät ystävykset ovat valtameren takana NHL:n joukkueidensa mukana olleet mukana monissa kinkereissä ja hyväntekeväisyystapahtumissa.

”Nämä tapahtumat sekä Suomessa jo järjestetyt kiekkoilijoiden isännöimät kisat toimivat esimerkkeinä ajatukselle, jonka Sashalle esitin. Miksi me emme järjestäisi yhdessä vastaavaa tällä alueella. Pienikin taloudellinen apu on merkittävää niille, jotka apua tarvitsevat”, Patrik Laine kertoi  GoGolfille osallistuessaan NRG Openin pro-amiin.

Aleksander Barkov nosti peukun pystyyn ja Nokia River Golf saatiin yhteistyökumppaniksi kentän ja järjesteyiden osalta.

”Golf on meille molemmille mukava ja luonnollinen harrastus. Sillä mielellä olemme lähteneet tapahtumaa kehittämään, että tekisimmme siitä jokavuotisen perinteen. Kisan jossa on kiva fiilis ja asia jonka eteen pelataan on merkityksellinen”, Laine jatkaa.

Tapahtuman ohjelma on kolmijakoinen. Nokia River Golfiin odotetaan lauantaina 27.7 klo 10-12 järjestettävään perhetapahtumaan myös paljon niitä ihmisiä, jotka eivät golfia vielä pelaa, mutta ovat siitä kiinnostuneita. Heille on järjestetty mahdollisuus lajin kokeilemiseen ohjatusti. 

Kaikki kisan tähdet ovat myös paikalla yhteisiä valokuvia ja nimikirjoituksia varten.

Pelaajien ja tapahtumaan osallistuvien muiden pelaajien lounas on vuorossa klo 11-13, varsinainen hyväntekeväisyyskisa käynnistyy kello 13.30.

Päivä huipentuu  ravintola Porossa kello 20.00 järjestettävään illalliseen, sekä huutokauppaan, johon isännät ovat saaneet kerättyä todella harvinaisia tuotteita.

Patrik Laine kysyi edellistalvena Winnipegin ja Washington Capitalsien välisessä pelissä Alexander Ovechkinilta tämän mailaa hyväntekeväisyyteen. Venäläinen vastasi välittömästi ”yes”, pelimaila  signeerattuna lähti Laineen matkaan.

Maila on yhdesssä Lauri Markkasen koristossujen, NBA-legenda Dwyane Waden signeeraaman Miami Heatin pelipaidan ja Aleksander Barkovista tehdyn signeeratun postimerkin kanssa huutokaupan mielenkiintoisimpia tuotteita.

Arvokkaita ovat varmasti myös VIP-kiekkomatkat Floridaan Aleksander Barkovin isännöimälle matkalle, sekä vastaava reissu Patrik Laineen  kaueden 2019-2020 NHL-kotikaupunkiin.

Sakari Soukka, joka vastaa kilpailun markkinoinnista ja myynnistä, antaa tunnustusta kiekkoilijoiden asenteellle tapahtuman järjestelyissä.

”Paten ja Sashan kanssa on helppo työskennellä. Nöyriä ja yhteistyökykyisiä nuoria miehiä, jotka varmasti saavat tapahtumansa rokkaamaan olemalla aidosti mukana vieraidensa mukana”, hän kehuu.

Lauantain 27.7. perhetapahtuma on siis kaikille avoin, hyväntekeväisyyskisaan on vielä muutamia kahden hengen paikkoja vapaana. Illallistapahtumaan voi niinikään ostaa illalliskortteja.

Lisätietota tapahtumasta löydät täältä.

Etsi luettavaa