Hyppää sisältöön

Patrik Laine aloitti birdietehtailun samantien – jokaisesta birdiestä iso summa golfjunnuille

Patrik Laine on ottamassa isoa roolia golfin suurlähettiläänä

Patrik Laine on tehnyt kuuteen reikään jo kolme birdieä.

Patrik Laine on aloittanut birdie-tehtailun Nokia River Golfin 24h junnugolfille -tapahtumassa. NHL-tähti on tehnyt kuuteen ensimmäisen reikään jo kolme birdieä, mikä tarkoittaa, että hän on kerännyt yksin kotiseuransa juniorityöhön 1 500 euroa, vaikka urakkaa on vasta tunti takana.

GoGolf uutisoi eilen ensimmäisenä, että Laine on luvannut jokaisesta birdiestä 500 euroa hyväntekeväisyyteen. Lupaus koskee koko ryhmän tekemiä birdiejä.

Neljän hengen ryhmä lähti kiertämään kenttä klo 10. Muut pelaajat ovat NHL-selostaja Antti Mäkinen, NRG:n toimitusjohtaja Kimmo Sirainen ja seuran varapuheenjohtaja Tuomas Jalkanen.

Seurueen etenemistä voi seurata Gamebookin välityksellä.

NRG:n Facebook-päivityksen mukaan myös toinen henkilö ryhmästä onnistui tekemään birdien ykkösreiällä, joten kuuteen reikään rahaa on kertynyt yhteensä jo vähintään 2 000 euroa.

Jostain syystä Siraisen ja Jalkasen tulokset ensimmäiseltä kierrokselta eivät ole päivittyneet sovellukseen, joten ajankohtaista tietoa birdieiden määrästä ei ole.

Pelaajat etenevät golfautoilla ja heidän tavoitteenaan on kiertää vuorokaudessa 10 kierrosta. Laineen lisäksi myös yksityishenkilöt ovat lahjoittaneet birdieistä ja pareista rahaa NRG:n junnuille, joten luvassa on todennäköisesti ennätyspotti lahjoituksia seuran junioreille. Aiempi ennätys on pari vuoden takaa: 16 700 euroa.

Kolmen birdien lisäksi Laine on tehnyt kolme bogia, joten kiekkotähti on kuuden reiän jälkeen kierrostaan parissa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa