Hyppää sisältöön

Par piti pintansa Peuramaalle – Hellberg ainoana alle: ”Pallo värisi greeneillä”

Niclas Hellbergin loistokierros nosti miehen kärkipaikalle Paltamo Openissa.

Peuramaa Golfin Niclas Hellberg johtaa kotikentällään käytävää Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailua.

Par ei ollut paperia torstaina Peuramaalla käynnistyneessä Finnish Tourin osakilpailussa. Päinvastoin, sillä ainoastaan yksi pelaaja pystyi pelaamaan alle ihannetuloksen.

Hän oli isäntäkentän Niclas Hellberg, jonka tulos 70 (-2) riittää kahden lyönnin johtoasemaan. Heikko tulostaso johtui kovasta tuulesta, joka voimistui iltapäivällä. Hellberg pääsi starttaamaan kierrokselleen jo ennen yhdeksää, mistä oli iso etu.

”Aikamoinen puhuri oli, mutta sain vähän etua siitä, että pääsin lähtemään aamulla. Silloin oli vähän tyynempää”, Hellberg kiitteli arpaonneaan kiertueen tiedotteessa.

Hellberg pyrki pelaamaan varmaa peliä, joka poiki kolme birdieä ja vain yhden bogin.

”Pelasin aika konservatiivisesti, ja sitten siellä meni muutama hyvä putti sisään. Mutta olisi ollut mahdollista pelata paremminkin. Tuo tuuli vaikutti puttaamiseenkin, kun pallo värisi greeneillä”, Hellberg analysoi peliään.

Hellberg näkee, että kotikentällä pelaamisessa on ainakin pieni etu.

”Ehkä jotain pientä kotikenttäetua oli siitä, että olen pelannut täällä aiemminkin kovassa tuulessa. Mutta kenttä tulee aina erilaiseksi, kun se viritetään kisakuntoon. Ehkä siinä nyt muutaman lyönnin voi laskea kotikenttäedun piikkiin”, Hellberg myönsi.

Hellbergin jälkeen seuraavina tuloslistalla ovat Tawast Golfin Aleksi Seppänen ja Hellbergin seurakaveri Veeti Mähönen. He pelasivat aamupäivän lähdöissä tuloksen 72. Iltapäivän lähtijöistä parhaiten pelasi Nurmijärven Golfklubin Henri Satama, tulos oli 73 lyöntiä.

Peuramaan toimitusjohtaja Juha Ruponen ei onnistunut tänään. Hän pelasi tuloksen 81 (+9), mikä riittää kuitenkin tulosluettelossa puolivälin paremmalle puolelle. Tulostaso oli vaikeassa säässä kehno myös tulosluettelon toisessa päässä ja peräti kolme kilpailijaa ylitti sadan lyönnin tuloksen. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa