Hyppää sisältöön

Paljon puhetta reikien paikoista

GoGolfin toimitus tutustuu ja tutustuttaa keskiviikkona lukijat / katselijat siihen

GoGolfin Destinations Tour käynnistyy keskiviikkona Hirsalassa. Käymme aamuvarhain kentänhoitajan varjona seuraamassa, millaisiin paikkoihin ja millä perusteella reiät normipäivänä asetetaan. Voit osallistua Facebookissa keskusteluun ja voittaa kaksi pelilippua Hirsalaan.

Golfaajien, niin harrastelijoiden kuin vakavissaan kilpailevien, yleisimpiin keskustelunaiheisiin kuuluu etenkin kierroksen jälkeen pähkäily reikien paikoista.

Harvemmin keskustelun avaajan puheen sävy on positiivishenkinen, sitäkin enemmän puttipelissään epäonnistuneet pelaajat löytävät syyn henkilöstä tai organisaatiosta, joka on vienyt osaamattomuuttaan tai kiusoittelumielessä  nautinnon lähipelistä.

Hirsalan viheriöt ovat olleet koko alkukauden erinomaisessa kunnossa. Työsarkaa reikien paikoissa riittää Hirsalassakin, sillä viheriöt ovat kokoonsa nähden väliin hyvinkin muodokkaita, kolmen putin välttely  kierroksen aikana usein toistuva haaste.

GoGolfin Facebook-sivuille tulee illan aikana päivitys, jossa voit kertoa kokemuksistasi,  parhaimmista / huonoimmista  hetkistä, joita  reikien paikkojen kautta olet kokenut. 

Kaikkien kommenttikentään mielipiteensä kirjoittaneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen pelipaketti Hirsalaan, auto käyttöön, sekä vapaavalintaiset hampurilaiset Ravintola Spoonin listalta.

Keskiviikkona aamun ja aamupäivän aikana on Facebookissa luvassa suoraa ja nauhoitettua videota  sekä artikkelia Hirsalan viheriöistä,  reiän paikoista, kentästä ja tietysti Destinations Tourin kilpailuista, joita on Hirsalan jälkeen ohjelmassa vielä viisi aikavälillä 24.7-3.8.

Destinations Tour

Hirsala Golf

Etsi luettavaa