Hyppää sisältöön

Padraig Harrington julkaisi pitch-videon takapihaltaan – sitten seuraaja ehdotti, että tämä voisi alkaa tekemään tylsyyden tappamiseksi opetusvideoita ja nyt niitä on alkanut syntyä

Padraig Harringtonin videovinkit on otettu kiitollisina vastaan.

Koronan vuoksi kotiin eristäytynyt Padraig Harrington tarjoaa seuraajilleen video-opetusta twitterissä. Videoista on tullut nopeasti erittäin suosittuja.

Kolminkertainen major-voittaja Padraig Harrington ei ole joutunut jättämään treenejä väliin koronaviruksen hiljentämässä maailmassa. Harringtonilla on nimittäin hyvät harjoitteluolosuhteet omalla takapihallaan. 

Viime sunnuntaina Harrington teki takapihaltaan päivityksen, jossa hän kuitenkin valitti motivaationsa olevan kateissa näinä vaikeina aikoina.

”Valmistaudutaan pahimpaan, toivotaan parasta”, hän kirjoitti.

Päivitystä seurasi polveileva keskustelu, jossa eräs fani ehdotti, että mikäli Harrington kyllästyisi olemaan eristyksissä, hän voisi jakaa asiantuntemustaan ja tehdä kanavalleen videoppitunteja.

Seuraavana päivänä Harrington tarttui haasteeseen.

Ensimmäinen video käsitteli sitä, kuinka mailan bouncea kannattaa hyödyntää chipissä. Koska Harrington tietää, että vain harvalla on viheriö omassa pihassa, hänen julkaisi harjoitteesta myös sellaisen version, jota voi tehdä sisätiloissa.

Tiistaina Harrington siirtyi bunkkeriin. 

Eilen Harrington puolestaan julkaisi svingiharjoitteen, jota voi myös tehdä sisällä, jos kotona on riittävästi tilaa. Sama onnistuu toki myös ulkona seinää vasten.

Harringtonin vinkki on sangen simppeli ja järkeenkäyvä. Pallon lisäksi siihen tarvitsee draiverin, joka pitää etummaista olkapäätä paikallaan svingin hyvin kasassa osumahetkellä.

Videoita on varmasti luvassa vielä lisää, joten kannattaa ottaa Harringtonin twitter-tili seurantaan.

Jokainen video on jo nyt kerännyt yli 200 000 katselukertaa.

Etsi luettavaa