Hyppää sisältöön

Otaegui johtaa joukkoja Itävallassa

Adrian Otaegui johtaa kisaa kahdella lyönnillä.

Itävallassa pelattava Lyoness Open on Euroopan Tourilla minikisa. Palkintopotissa on vain miljoona euroa, ja parhaat pelaajat valmistautuvat jo ensi viikonlopun US Openiin.

Espanjan Adrian Otaequi johtaa Itävallassa pelattavaa Lyoness Openia kahdella lyönnillä avauspäivän jälkeen. Otaegui pelasi tuloksen 64, kun kakkosena olevan Ruotsin Björn Åkessonin tulos oli 66.  Kolmannen sijan jakavat Ranskan Gary Stal ja Etelä-Afrikan Zander Lombard. He pelasivat tänään tuloksen 67.

Kisa pelataan Atzenbruggissa Diamond Golf Clubilla, jonka par on 72.

Otaegui pelasi tänään bogittoman kierroksen, jonka hän päätti hienoon birdieen. Tässä hänen avauslyöntinsä päätösreiällä. Sen jälkeen par oli helppo tökätä sisään.

 

Stal teki kaksi eaglea

Gary Stal teki kierroksellaan peräti kaksi eaglea. Tässä niistä syntyy toinen neljännellä reiällä, joka oli ranskalaiselle 13:s.

 

Suomalaiset lepovuorossa

Kisassa ei ole mukana yhtään suomalaista, eikä sen paremmin montakaan nimeä kiertueen kärkipäästä. Yksi heistä on Hollannin Joost Luiten (rahalistan 9:s), joka on tässä vaiheessa kisaa seitsemäntenä. Alla olevalla videolla hän lyö loistavan väyläbunkkerilyönnin.

 

Wood mukana myös US Openissa

Myös rahalistalla viidentenä oleva Chris Wood pelaa kisassa. Hän on niitä harvoja Itävallassa pelaavia, joilla on paikka viikon päästä käynnistyvään US Openiin.

Päivän hienoimmasta suorituksesta vastasi Ruotsin Kristoffer Broberg, joka eksyi avauksellaan väärän väylän puolelle, mutta löi kierteelle pallon aivan lipulle.

Myöskään tässä James Morrisonin bunkkerilyönnissä ei ole moitteen sijaa.

  

 

 

 

 

Etsi luettavaa