Hyppää sisältöön

Osuisitko näillä raudoilla? Jopa Rory saa ”tärinät” lapamallista

Cobran prototyypit ovat yhdet pienimmistä lapamalleista mitä löytyy

Rickie Fowler näyttää osaamistaan tällä viikolla Presidents Cupissa, johon hän sai Brooks Koepkan jättämän paikan. Fowler tarvitsee puhtaita osumia palloon, sillä tuoreet Cobran raudat eivät juuri anna anteeksi.

Rickie Fowler otti käyttöön uudet mailat hiljattain. Cobran uusi maila ei ole vielä markkinoilla, vaan sitä viimeistellään vielä ennen myyntiin tuomista. Fowler sen sijaan on päässyt jo uusien mailojen kimppuun. 

Instagramissa Fowler sai myös kollegaltaan Rory McIlroylta kommenttia prototyyppi -rautoihinsa: ”Kuva antaa minulle tärinät”, McIlroy kommentoi vapaasti suomennettuna. 

Rautamailojen tarina on se, että Rickie Fowler halusi setin, joka miellyttää erityisesti hänen silmäänsä. Tämän takia mailan ”top-line” on äärimmäisen ohut, eikä siinä ole käytännössä milliäkään off-setia. Erityisesti nämä elementit saavat mailat näyttämään uskomattoman haastavilta. 

”Rickie testaa parhaillaan uutta prototyyppisettiä MB-raudoista. Hän on ollut hyvin paljon mukana suunnittelutyössä antaen palautetta ulkonäöstä, muodosta ja tuntumasta. Työskentelemme erittäin tiiviisti hänen kanssaan saadaksemme mailasta täydellisen. Kun mailat ovat valmiit, teemme päätöksen onko se tulossa myös julkisille markkinoille myyntiin”, Cobralta kerrotaan. 

Etsi luettavaa