Hyppää sisältöön

Ossi Mikkolan ihmeteko oli GoGolfin vuosikymmenen luetuin juttu

Ossi Mikkolalla kävi melkoinen putki Pirkkala Golfissa

Vuosikymmen vaihtuu, mutta elämä jatkuu. GoGolf viettää vuonna 2020 kymmenvuotisjuhliaan, sillä yritys perustettiin loppuvuodesta 2010. Vuosikymmenen luetuimmaksi artikkeliksi nousi yllättäen Ossi Mikkolan uroteko kesäisenä päivänä Pirkkala Golfissa.

GoGolfin vuosikymmenen luetuimmat jutut käsittelevät pitkälti omaa peliä. Ykköseksi ei noussut kuitenkaan opetusjuttu saati ”mistä halvin jäsenyys” -henkinen artikkeli, vaan kolmekymppisen golfammattilaisen Ossi Mikkolan uskomaton putki elokuun lopussa 2016 ammattilaisten kutsukisassa. 

Mikkola nimittäin oli tehnyt kaksi birdietä ennen väylän 16 avausta, joka on vain 260 metrinen par-nelonen. Siinähän vasta tapahtui, sillä Ossin pallo lensi suoraan lippua kohti ylämäkeen ja kolahti kovaa. Kukaan ei tässä vaiheessa tiennyt mihin pallo päätyi. 

Se löytyi reiän pohjalta ja Ossi oli täten donkannut pallonsa 260 metristä draiverilla sisään.  Eikä tässä vielä kaikki, vaan seuraavallakin tapahtui epätodennäköisiä asioita! Lue juttu tästä: 

Ossi ottaa tiedon osittain yllättyneenä, mutta myös arvatenkin vastaan. Hän oli kuullut aikanaan messuilla jo vihiä, että juttu oli kiinnostanut. 

”Jussi Miettinen kertoi messuilla reilut puoli vuotta myöhemmin, että luvut jutussa olivat komeat. Silloin vähän yllätyin. Se oli ainoa ja varmaan viimeinen holari mitä koskaan teen. Toivottavasti seuraavan vuosikymmenen luetuimman jutun voitan sitten jollain isommilla pelillisillä ansioilla”, Mikkola toivoo. 

Toiseksi luetuin juttu oli vuonna 2017 julkaistu: ”Mistä halvin jäsenyys”. Kyseiseen juttuun on tuskin järkeä laittaa linkkiä, sillä jäsenyyksien hinnat ja kampanjat vaihtelevat vuosittain. Jäsenyyksien hinta kiinnostaa. 

Kolmoseksi kiri sääntöuudistukset, jotka astuivat voimaan vuodelle 2019. Kyseisen jutun ja säännöt voi kerrata tästä: 

Nelosena löytyi juttu mailojen fittaamisesta. Näin määrität mailojen sopivan pituuden ja kulman -juttu löytyy linkistä.

Vitosena ja kutosena hyvin lähellä toisiaan olivat konkurssiasiat. Vitosena löytyi Gumböle Golfin osakkaiden lunastusvaatimus. Kutosena on vuosikymmenen päätteeksi löytyy paljon puhuttanut Hillside Golfin konkurssi. 

Etsi luettavaa