Hyppää sisältöön

Osallistu kilpailuun ja voita: Mikä on Sami Välimäen sijoitus ja tulos US Openissa?

Sami Välimäen sijoitusta ja tulosta kysymme US Open -veikkauksessa.

Arvomme kaikkien oikeiden tai lähimmäksi vastanneiden kesken mukavia golfaiheisia palkintoja. Voit osallistua kisaan vastaamalla jutun lopussa olevaan lomakkeeseen.

Suomalaisittain jännittävä US Open käynnistyy torstaina. Sen kunniaksi järjestämme katsojakilpailun, jossa tehtävänäsi on veikata Sami Välimäen sijoitus ja tulos kisassa.

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme pääpalkintona 100 euron lahjakortin Golf Sky’hin ja kaksi Viaplayn katselukoodia kuukaudeksi käyttöön.

GoGolf-perheeseen kuuluva Golf Sky on Suomen suurin välinemyyntiketju, jolla on liikkeet Vantaalla, Espoossa ja Nokialla. Sen verkkokauppa palvelee asiakkaita osoitteessa golfsky.fi.

Viaplay on puolestaan GoGolfin pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka lähettää US Openin suorana lähetyksenä tällä viikolla. Sen lisäksi Viaplay ja V Sport -kanava televisioivat kaikki European Tourin kilpailut suorana.

Vastausaikaa kisassa on torstaihin klo 17 saakka, joten toimi nopeasti. Winged Footin kenttä on äärimmäisen vaikea, jossa alle parin tuloksella on voitettu US Openin ainoastaan kerran. Tänäkin vuonna voittotuloksen on ennustettu painuvan päälle parin.

Etsi luettavaa