Hyppää sisältöön

Yliopisto-opinnot LIV Golfiin vaihtanut espanjalainen loikkasi selvään johtoon LIV Golfin Bangkokin-kisassa

Eugenio Lopez-Chacarra johtaa viidellä lyönnillä LIV Golfin Bangkokin-kisaa. KUVA: GETTY IMAGES

LIV Golfin Bangkokin-kisaa johtaa kahden kierroksen jälkeen ylivoimaisesti yllättäjä Espanjasta.

Eugenio Lopez-Chacarra johtaa LIV Golfin Bangkokin kisaa ylivoimaisesti ennen päätöskierrosta. 22-vuotias espanjalainen pelasi toisen kierroksen peräti yhdeksän alle parin ja siirtyi yhteistulokseen -15 (65-63). Eroa toisena oleviin pelaajiin on jo viisi lyöntiä.

Lopez-Chacarra pelasi lauantaina aamulla bogittoman kierroksen yhdeksän alle parin, ja hänen tuloskortissaan oli ainoastaan kolmosia ja nelosia. Par 5:t hän pelasi viisi alle tehtyään kolme birdieä ja yhden eaglen. Stonehill GC:n kaikilla par 3 -rei’illä hän teki parit.

Carlos Lopez-Chacarra oli huikeassa vedossa lauantaina Bangkokissa. KUVA: GETTY IMAGES

Espanjalainen oli vielä viime keväänä kirjoilla Oklahoman yliopistossa. Ja vaikka hän olisi saanut paikan PGA Tourin haastajakiertueelta Korn Ferry Tourilta yliopistokisojen menestyksen perusteella, hän päätti jatkaa opintoja ja pysyä amatöörinä, joiden maailmanlistalla hän oli parhaimmillaan toisena.

Mutta kun Saudi-Arabian rahoittama LIV Golf Invitational teki Lopez-Chacarralle lukratiivisen tarjouksen, hän pyörsi päätöksensä ja siirtyi paljon ristiriitoja aiheuttaneelle kiertueelle toisesta osakilpailusta lähtien.

Huomenna Lopez-Chacarralla on oiva tilaisuus tehdä neljän miljoonan tilipäivä. Se onnistuu, mikäli hän pystyy pitämään muut pelaajat takanaan kilpailussa.

Tähän asti pelaamissaan neljässä LIV-kilpailussa hän ei ole yltänyt 20 parhaan joukkoon.

Bangkokissa toista sijaa jakamassa ovat Richard Bland, Sihwan Kim, Harold Varner III ja Patrick Reed.

Lopez-Chacarran joukkue Fireballs GC johtaa joukkuekisaa. Muut joukkueen jäsenet ovat Sergio Garcia, Abraham Ancer ja Carlos Ortiz.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa