Hyppää sisältöön

Opetusvideo: Hiekka ei valehtele

Kehity Peter Erofejeffin neuvoin paremmaksi pelaajaksi.

GoGolf uusii video-opetussarjan, jossa Peter Erofejeff kertoo vinkkejä, kuinka voit parantaa peliäsi. Ensimmäisessä jaksossa hän esittelee lyömättömän osumaharjoitteen Severiano Ballesteroksen tapaan.

Lyötkö usein duffeja? Siinä tapauksessa tämä harjoite sopii sinulle hyvin. Golfarin pitää nimittäin osua aina ensin mailalla palloon ja vasta sen jälkeen maahan. Näin taataan puhdas osuma.

Suomalaisilla rangeilla on usein käytössä matot, jotka antavat duffit anteeksi. Sen sijaan hiekka ei valehtele. Tämän tiesi jo edesmennyt huippupelaaja Severiano Ballesteros, joka varttui Pedrenan kylässä. Koska nuorella Sevellä ei ollut asiaa paikalliselle golfklubille, hän harjoitteli lajin saloja kodin lähellä sijainneella hiekkarannalla. Pehmeä alusta pakotti Ballesteroksen lyömään puhtaita osumia, koska muuten pallo ei lähtenyt oikein mihinkään.

Jos kotisi lähistöllä ei ole hiekkarantaa, voit tehdä saman treenin myös väyläbunkkerissa. Suosittelemme kokeilemaan, sillä osumat paranevat taatusti.


FIM tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita sijoitus- ja varainhoitopalveluja yksityisasiakkaille ja instituutioille, joiden sijoitettava varallisuus on yli 100 000 euroa. Varaa aika tapaamiseen yksityispankkiirille, ja käydään yhdessä läpi, millaisia tarpeita ja tavoitteita sinulla on sijoitusasioissa.

Varaa tästä aika tapaamiseen


Etsi luettavaa