Hyppää sisältöön

Oman Open – tässä ovat suomalaisten lähtöajat ja näin kisa televisioidaan

Sami Välimäki ja Mikko Korhonen pelaavat Omanissa hyvistä sijoituksista.

European Tour vietti muutaman viikon tauon. Tällä viikolla kiertueen karavaanit ovat matkanneet Omaniin, jossa mukana on neljä suomalaispeluria.

Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki ovat tulessa tällä viikolla Lähi-idässä Muscatissa, jossa pelataan Oman Open.

Viasatin ja Viaplayn televisioima kilpailu tulee suomalaisittain otolliseen aikaan, sillä Omanin pääkaupungissa Muscatissa kello on kaksi tuntia Suomea edellä.

Avauskierrokselle suomalaiset lähtevät seuraavasti Suomen aikaa:

  • Tapio Pulkkanen klo 4.45, 10. reikä
  • Mikko Korhonen klo 5.45, 10. reikä
  • Sami Välimäki klo 10.00, 10. reikä
  • Kalle Samooja klo 11.10, 10. reikä

Kaksinkertainen European Tour -voittaja Mikko Korhonen saa seurakseen Ross Fisherin ja Francesco Laportan, Challenge Tourin viime vuoden ranking-ykkösen.

Samoojan kanssa pelaa rutkasti kokemusta: Skotlannin 45-vuotias Stephen Gallagher ja Englannin 40-vuotias Richard McEvoy. Kaksikolla on yhteensä lähes 900 European Tour -starttia.

Pulkkasen pelikaverit ovat puolestaan Intian Gaganjeet Bhullar ja Korean Jinho Choi. Edellisessä kisassa seitsemänneksi sijoittunut Sami Välimäki arvottiin Englannin Matthew Jordanin ja Jean-Baptiste Gonnetin kanssa samaan ryhmään.

Gonnet on siinä mielessä mielenkiintoinen peluri, että hän ehti lopettaa pelaajauransa ja ryhtyi opettavaksi ammattilaiseksi, mutta päätti kuitenkin osallistua karsintoihin viime syksynä. Ranskalainen läpäisi jokaisen vaiheen ja elää jälleen unelmaansa.

37-vuotias on ehtinyt pelata tällä kaudella tosin vain yhden kisan, jossa tuloksena oli putoaminen cutista.

Viasatin ja Viaplayn lähetysajat:

  • Torstai klo 8.30–11.00 ja 12.30–16.00
  • Perjantai klo 8.30–11.00 ja 12.30–16.00
  • Lauantai klo 10.00–15.00
  • Sunnuntai klo 10.00–15.00 

Lähtöajat

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa