Hyppää sisältöön

Oliver Lindellillä on näytön paikka: ”Isot ajatukset vievät menestykseen”

Oliver Lindellin tuloskortti oli lauantaina turhan kirjava tuloslistalla nousemiseksi

Oliver Lindell tarvitsee kärkipään sijoituksia, jotta hän pääsisi Hainanin kilpailun jälkeen kahteen viimeiseen taistoon European Tourin korteista CT:n kautta. Edellisvuoden kisan voitti Kalle Samooja

Oliver Lindell on pelannut edellisvuotta (120:s) huomattavasti paremmin ja tasaisemmin Challenge Tourilla.  Ei kuitenkaan sillä tasolla, joka 2017 tuotti hänelle haastajakiertueella sijaluvun 35:s nykyään nimellä Road to Mallorca kulkevalla rankinglistalla.

Lindell on selvinnyt viikonlopun kierroksille kahta kisaa lukuunottamatta, keskimääräinen sijotus (43:s) on parempi kuin huippukaudella. 

Hainanin kisassa jatkoonpääsy ei riitä tavoitteeksi, sillä kahdessa seuraavassa Kiinassa pelattavassa kilpailussa, Hainan &Foshan, hänen pitäisi nostaa sijoitustaan rankingilla vähintään 14 sijaaa 45:ksi, jotta portti Mallorcan finaalikisan aukeaisi. Lisähaasteena on sekin, että seuraavalla viikolla pelattavaan Foshanin kisaan Lindell on ensimmäinen varamies. 

Paikka Mallorcalle varmistuisi  jo Hainanista, mikäli Lindell kipuaisi tuloslistalla kolmen ensimmäisen joukkoon.

”Olen saanut virittää peliä Suomessa nyt pitkän aikaa. Veto tuntuu  todella hyvältä, kenttä tietysti istuu hyvin silmään kun siltä on  hyviä muistoja parin vuoden takaa. Isosti vaan  on nyt ajatus mikä päällimmäisenä mielessä pyörii”, Lindell kiteytti tuntemuksensa keskiviikkona.

Sanya Luhuitou Golf Clubilla pelattavan kisan kaksi aiempaa voittajaa Erik van Rooyen ja Kalle Samooja ovat siirtyneet European Tourille. Etelä-Afrikkalainen on rankinglistalla kahdeksas, Samooja 77:s.

Torstaina käynnistyvässä kisassa Lindellilla ja Roope Kakolla on vastassaan CT:n parhaimmiston lisäksi kymmenittäin kiinalaisia, sekä alemman kategorian pelaajia, joten kärkipäähän tunkeutuminen on työlästä, mutta tavoitteena hyvin realistinen. 
Kauden 2017 kisassa Lindell oli kymmenes, edelliskaudella hän ei mahtunut mukaan.

Roope Kakko lähtee torstaina kierrokselleen kello 6.50 Suomen aikaa, Oliver Lindellin vuoro tulee kello 8.10.

Kilpailun starttiajat ja torstaina myös tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa