Hyppää sisältöön

Oliver Lindell teki elämänsä neljännen holarin pimeässä: ”Kaveri sanoi, että laittaa musat pois, että kuullaan missä tulee alas”

Valo oli vähissä

Oliver Lindellin viimeistelyharjoitus Isosaari Invitational -kisaan sujui loistavasti. Hän pelasi tuloksen 61 (-11) ja teki holarin kentän toiseksi viimeisellä reiällä.

Oliver Lindell uhosi lähtevänsä tavoittelemaan holaria tiistaisessa Isosaari Invitational Hosted by Viaplay -pro am -kisassa.

”Lähden kilpailuun luonnollisesti voitto mielessä ja jokaisella tiiauspaikalla holaria yrittäen”, Lindell ennakoi perjantaina GoGolfin sivuilla.

Kilpailua ajatellen holari syntyi kuitenkin päivää liian aikaisin, sillä porvoolainen onnistui tekemään uransa neljännen ässän iltakierroksella kotikentällään Virvik Golfissa.

Mutta miten maanantaiehtoon holari syntyi? Annetaan miehen itse kertoa.

”Olin yhdeksän alle parin 16. reiän jälkeen ja rupesi olemaan jo niin pimeää, että 16. avausta tai kakkoslyöntiä ei edes nähnyt”, Lindell aloitti.

”Sanoin eka, että olisiko nyt kerrankin lippu alatasolla, ja siellähän se oli. Syvyyttä ei tarkalleen nähnyt, mutta veikkasin, että etuoikealla. Kaverini sanoi, että laittaa musat pois, että kuullaan, mihin pallo tulee alas. Painoin pikku pw:n ja sanoin, että oli hyvä veto. Kuultiin, että pallo osu griiniin, emme mitään muuta. Sen jälkeen kaveri painoi myös hyvän griinille. Kun mentiin alas, nähtiin vain yksi pallo griinillä. Heitin läpällä, että meni varmaan sisään, ja mielessä oli just sillä hetkellä, että ei se pallo oikeasti voi olla missään muualla kuin reiässä.”

”Ja sitten se fiilis, kun katsoo kuppiin, ja siellä se on, niin tunne oli hämmentävä.”

17. reiän onnistumisen jälkeen Lindell oli kierrosta 11 alle parin, mikä muodostui myös kierroksen lopputulokseksi, kun viiden metrin birdie-putti ei päätösreiällä enää onnistunut.

Oliver on siis huippukunnossa ja taitavana wedge-pelaajana ennakkosuosikkeja huomisessa GoGolf Isosaaren avajaiskisassa.V sport näyttää huomenna klo 13.45 alkaen viiden ammattilaispelaajan finaalin Isosaari Invitational hosted by Viaplay -kisassa. Oliver Lindell on yksi yhdeksästä ammattilaisesta, jotka on kutsuttu taistelemaan 4 000 euron palkintopotista.

Mutta miten on, tuliko Oliverin tehtyä holari nyt päivää liian aikaisin viimeistelyharjoituksessa? Vastaus on ei, ainakin miehen itsensä mukaan.

”Huomenna niitä tulee lisää”, hän uhosi.

Edellisen hole-in-onensa Lindell teki muuten missäpä muuallakaan Isosaaren golfkentällä.

Etsi luettavaa