Hyppää sisältöön

Oliver Lindell tavoittelee paikkaa kymmenen joukkoon Itävallan ET-kisassa

Oliver Lindellin hieno sarja European Tourilla saa jatkoa Ramsaussa

Oliver Lindell (64-70-69,-7) lähtee viimeiselle kierrokselle 15:lta sijalta. Lyhyen ET-uran toistaiseksi paras sijiotus on 21:s

Ranskan Robin Sciot-Siegrist (-16) pitää kolmen lyönnin johtoa Euram Bank Openissa ennen päätöspäivää. Kärkimiehet viettivät  Adamstal Golf Clubilla melkoista birdiejuhlaa perjantaina, Sciot -Siegrist teki niitä yhdeksän ja sai tuloksekseen 61. 

Oliver Lindell sai avauspäivänä kuuman birdiejakson, jonka aikana hän teki niitä seitsemän kymmeneen reikään. Kahdella viimeisellä birdien määrä on ollut vain  kaksi ja kolme, bogeja on kaikilla kierroksilla tullut kaksi. Perjantain kierroksen loppuvaiheilla upottamansa kaksi birkkuputtia antavat hyvän lähtökohdan launtaille.

Porvoolaisella on oiva mahdollisuus tehdä henkilökohtainen ennätys European Tourin sijoituksissa, sillä yhdeksän lyöntiä kärjestä oleva Lindell on 15:na, yhdeksänteen sijaan on kaksi lyöntiä, kolmanteen tilaan viisi.

Hänen saldonsa kuudessa ET:n kisassa erinomainen. Ruotsin kisassa 2018 sijoitukseksi tuli 21:s, Tanskan debyyttikisassa 2016 Lindell oli 26:s ja edellisviikolla Itävallassa 25:s. Kolmesta muusta kisasta on kaksi jatkoon pääsyä ja ainoa karsiutuminen Belgiasta 2018.

Lindell lähtee päätöskierrokselleen kello 10.56 Suomen aikaa.

Tuloslista Itävalta

Etsi luettavaa