Hyppää sisältöön

Oliver Lindell sai 6000 euron apurahan Opetus- ja kulttuuriministeriöltä

Oliver Lindell on toinen suomalainen golfari

Oliver Lindell oli yksi 166 urheilijasta, jolle myönnettiin urheilija-apuraha. Aiemmin golfareista tuen on saanut vain Minea Blomqvist.

Oliver Lindell sai iloisia uutisia Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hänen hakemuksensa oli tuottanut tulosta kun hän taustatiimeineen oli hakenut urheilijan apurahaa. Sama hakemus oli sisällä myös viime vuonna, mutta silloin tukea ei herunut. 

Parhaillaan aurinkorannikolla treenileirillä oleva Lindell palaa Suomeen parin viikon päästä. Veroton apuraha antaa hyvän pohjan tulevan kauden budjetille. 

”Tottakai Challenge Touria kiertäessä kaikki eurot ovat tärkeitä. Kiertäminen on kallista ja palkintorahat kärjen ulkopuolella pieniä. Olen todella onnekas, että olen saanut hyvän budjetin luotua, se antaa tarvittavaa rauhaa pelaamiseen.”

Lindell myöntää, että he olivat hakenee täysimääräistä 10 000 euron apurahaa. Se ei kuitenkaan mennyt läpi, mutta päätös 6000 euron apurahasta miellytttää. 

”Golfille ei ole juuri tukia myönnetty, joten odotukset eivät olleet järin korkealla. Kyllä tämä ehdottomasti nähdään positiivisena asiana.”

Kausi 2018 alkaa 19-vuotiaan osalta maaliskuussa Keniasta, jossa jaossa on koko kauden suurin palkintopotti. 

 

Etsi luettavaa