Hyppää sisältöön

Oliver Lindell pelasi maagisen tuloksen 59 Vierumäen Pro-Amissa!!!

Oliver Lindell teki kahden ensimmäisen kierroksen aikana 13 birkkua

Oliver Lindell teki suomalaista golfhistoriaa. Hän on ensimmäinen suomalainen pelaaja, joka kiersi golfkentän takatiiltä tulokseen 59! GoGolf seurasi tapahtumasarjaa livelähetyksin.

Oliver Lindell on tehnyt juuri suomalaista golfhistoriaa. Vierumäki Finnish Challengen Pro Amissa hän kiersi kilpailun kisakentän maagiseen tulokseen 59 lyöntiä. Tapauksen arvoa nostaa se, että kentän par on 72, joten päivän tulos oli -13. 

Lindell pelasi jo ensimmäiset kymmenen reikää kahdeksan alle parin. GoGolfin ryhmää isännöinyt Lindell lähti kierrokselle kentän seitsemänneltä väylältä. Kierros päättyi täten väyliin 5 ja 6, joihin Lindell tarvitsi molempiin birdiet, sillä hän missasi noin 1,5 metrisen birdien kentän neljännellä väylällä. 

Vitosen birdien varmistuttua Lindell oli jännän äärellä noin 340 metrisellä par-4 kuudennella. Lindell laittoi ilmeettömästi rauta-nelosen keskelle väylää, josta wedge päätyi metrin päähän! 

”Hyvä, kiitos. Kiitos, kiitos. Lindell kätteli pelikaverit. Vähän jännitti tossa viimeisessä, vaikka ei tällä sinäänsä mitään merkitystä ole. Siinä vaiheessa kun tein eaglen 13:nnelle rupesin miettimään että nyt se on mahdollista. Se oli meidän seitsemäs reikä”, Lindell kertoi. 

”Juttelin Kim Koivun kanssa, että kierroksen alussa on hyviä paikkoja ja sain ne käytettyä. Viidennellä, eli toiseksi viimeisellä meni noin seitsemänmetrinen, joka antoi mahdollisuuden viimeisellä. Tänään oli helpot lipunpaikat, huomenna varmaan vähän eri tarina. Itseluottamusta tämä antaa tietenkin”

Lindellin tapausta todisti samassa ryhmässä GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen, Kullon toimitusjohtaja OP Nissinen ja Etelä-Saimaan toimittaja. 

 

Etsi luettavaa