Hyppää sisältöön

Oliver Lindell kuusi lyöntiä kärjestä: ”Jätin mahdollisuudet käyttämättä”

Oliver Lindellin polku oli Itävallassa toisella kierroksella välillä todella kivinen

Oliver Lindell (64-70,-6) selviää ainoana suomalaisena jatkoon Itävallassa pelattavassa ET:n ja CT:n yhteiskisassa. Joost Luiten (-12) otti toisena päivänä ison askeleen kohden uransa seitsemättä ykköstilaa ET:lla.

Oliver Lindell ei saanut toisella kierroksellaan missään vaiheessa ensimmäisen päivän tapaista hurmosta päälle.  Bogeja kertyi keskiviikon tavoin kaksi, birdien määrä väheni kahdeksasta kahteen. Tuloksellaan kuusi alle Lindell jakaa 17:tta sijaa, avauspäivän jälkeen hän oli lyönnin päässä kärjestä kolmantena.

”Tasapaksua oli tekeminen, ei löydy etsimälläkään mitään highlightia. Ensimmäisellä yhdeksiköllä jouduin grindaamaan tulosta kasaan. Koko päivän parhaat naurut sain tehtyäni  yhdeksiköllä kolmen surkean lyönnin jälkeen parin upottamalla kymmenmetrisen par-putin”, Lindell kertoi.

”Sisääntulossa oli paljonkin mahdollisuuksia, mutta putteri ei ollut yhteistyöhaluinen. 17:n bogey vielä tuli halvalla tavalla.  Viikonlopulle jää kyllä paljon mahdollisuuksia, ei tuota eroa kärkeen niin paljon ole”, Lindell arveli.

Kierrostulos 70 oli Lindellin heikoin, viisi aiempaa hän on pelannut tulosten 64-68 väliin  keskiarvolla 66,2.

Edellisvuoden kisassa Lindell sijoittui neljänneksi.

Seitsemäs voitto tavoitteena. Joost Luitenilla on pitkä ura jo takana, mutta 34-vuotiaalla konkarilla parhaat vuodet voivat olla kaukana edessä

Seitsemäs voitto tavoitteena. Joost Luitenilla on pitkä ura jo takana, mutta 34-vuotiaalla konkarilla parhaat vuodet voivat olla kaukana edessä

GETTY IMAGES

Kärkeen kahden lyönnin erolla  noussut Hollannin Joost Luiten (65-63,-12) on meriiteiltään osallistujista ylivoimainen. Saavutusten listalla on kuusi ET:n kisan voittoa ja maailmanlistan sijoituksena 28:s tila. Loukkaantumiset ovat tuoneet kiviä Luitenin polulle, mutta kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Luiten on ylivertainen suosikki.

Luitenin kanssa pelannut syntymäpäiväsankari Sami Välimäki (71-68,-1) paransi , mutta putoaa jatkosta.

Saman kohtalon kokivat Roope Kakko (+2), Antti Ahokas (+6), Janne Kaske (+7), Kim Koivu (+7), sekä ensimmäisen ET-kisansa pelannut Juuso Kahlos (+12)

Tulosseuranta Itävalta ET

Etsi luettavaa