Hyppää sisältöön

Oliver Lindell kertoo mihin nuorena pitää panostaa jos mielii menestyjäksi

Oliver Lindell esiintyi jälleen edukseen messuilla

Oliver Lindell istui Golfmessuilla Ford Plazan haastatteluun. Lindell kävi läpi ammattiaan golfarina, sen hyviä ja huonoja puolia. Loppuun Lindell kertoi vinkit, miten nousta golfissa menestyväksi pelaajaksi.

Oliver Lindell on saavuttanut 19-vuotiaaksi golfariksi harvinaisen paljon. Hän oli kaksi kertaa äärimmäisen lähellä varmistaa paikan European Tourille täksi kaudeksi, mutta se unelma jäi vielä odottamaan itseään. Challenge Tourin kauteen valmistautuva Lindell esitti messuilla parasta osaamistaan chippaamisen parissa ja istui vartiksi haastatteluun Ford Plazalle.

Haastattelussa Lindell pääsi vastaamaan muun muassa kysymyksiin unelman elämisestä. ”Pääset pelaamaan maailman parhaita kenttiä upeissa kohteissa viikko toisensa jälkeen, voisiko asiat enää olla paremmin?”.

”Tottakai se on unelman elämistä. On siinä kuitenkin huonot puolensa, lentokoneet tulevat liiankin tutuiksi, eikä se ole aina ihan herkkua viettää useita päiviä koneessa ja lentokentillä viikon aikana”, Lindell kertoi. 

Mikä on sitten ollut Lindellin syömähammas, jolla hän on kehittynyt muita kilpailijoita paremmaksi? 

”Suunnitelmallinen työ ja hyvät valmentajavalinnat. Kun ollaan tehty suunnitelmia, niissä on myös pysytty.” 

Ja tulevaisuuden golfareille Lindell lähettää selkeät ohjeet miten nousta menestyväksi golfariksi. 

”Lähipelialueella täytyy viettää paljon aikaa. En itse nuorena lyönyt hirveästi palloja, vaan pärjäsin aina kisoissa sillä, että chippasin joko lähelle tai sisään kun lyönnit olivat vielä lyhyitä.”

 

 

Etsi luettavaa