Hyppää sisältöön

Oliver Lindell: ”Draivit alkavat lähteä kunnolla”

Oliver Lindell on odotellut kärsivällisesti kisan alkua Espanjassa

Oliver Lindell jatkaa Challenge Tour -kauttaan Kim Koivun ja Kalle Samoojan kanssa torstaina Kiinassa. 350 000 dollarin kilpailussa on jälleen perus CT:n kisaa enemmän panosta.

Melko tuoreena lisäyksenä kalenteriin saapunut kilpailu Kiinassa lennätti suomalaisten Challenge Tour -trion Kiinan perukoille. 20 tunnin matkalla Oliver Lindell, Kalle Samooja ja Kim Koivu näkivät Pekingin lentokentän ennen jatkolentoa Kunmingiin. Kyseessä on ”pikkukaupunki” Kiinan mittakaavassa. 

”Joo, tällainen pieni kylänpahanen. Vain kuusi miljoonaa ihmistä”, Oliver Lindell naurahtaa. 

Matka oli pitkä ja myös aikaero tuntuu vieläkin pelaajien kehossa. Tiistaina Lindell kävi Kim Koivun kanssa pelaamassa kokonaisen kierroksen.

”Suomen aikaa oltiin kentällä 1.00 ja lähdettiin pelaamaan 3.00. Kentällä meni vielä ihan jees, mutta sitten alkoi väsyttää kun päästiin takaisin. Tämä on osa ammattia, täytyy pysyä hereillä vielä pari tuntia ennen kuin on järkevää mennä nukkumaan, jotta pääsee rytmiin”, Lindell taustoitti.

Keniassa 19-vuotias kärsi draiviongelmista. Pallo ei löytänyt tietään väylälle. Nyt tilanne vaikuttaa valoisammalta.

”Draivasin itseasiassa todella hyvin jo tänään. Tuli tauon aikana keskityttyä aika paljon siihen osa-alueeseen. Ihan pieniä teknisiä asioita, mutta lähinnä paljon treeniä”, Oliver kertoi. 

Itse kilpailuun kaiken pitäisi olla valmista. Peli tuntuu hyvältä ja menestys on mielessä kun kisa käynnistyy parin päivän päästä. 

”Ei tänne asti viitti matkustaa vain osallistuakseen. Tietenkin lähdetään voittamaan ja peli on siinä kunnossa, että se ei ole mahdoton tehtävä. Toki hyvin täytyy pelata, mutta kärkisijat ovat todella realistisia. Täällä lyödään paljon draiverilla tiiltä, joten sen osa-alueen täytyy olla kunnossa”, Lindell mietti. 

Kunmingin kisassa jaetaan 350 000 dollaria palkintorahaa. Kun kiertue siirtyy eurooppaan, ovat palkintopotit noin 35 prosenttia pienempiä. Nyt on siis hyvä aika kerätä hyvä pohjakassa ennen siirtymistä kesän jokaviikkoiseen kilpailurytmiin. 

 

 

Etsi luettavaa