Hyppää sisältöön

Oliver Lindell 18:s Skotlannissa: ”Jäi hyvät fiilikset seuraavan viikon kisaan”

Oliver Lindell on koputellut kahdessa viimeisessä kisassa kärkikymmenikön kantapäillä. KUVA: GETTY IMAGES

Varapelaajana Challengen Tourin kisaan kiirehtinyt Lindell pelasi kuusi kahdeksasta yhdeksiköstä erinomaisesti jääden voittajalle kahdeksan lyöntiä. Seuraava taisto käynnistyy torstaina Tshekissä.

Oliver Lindell lähti sunnuntaina Scottish Challengen viimeiselle kierrokselle tilanteesta, jossa hän on oli kolme lyöntiä toisesta tilasta.

”Alkuun tuli pari huonoa lähestymistä, jotka veivät mahdollisuuksia”, kolme yli ensimmäisen puoliskon kiertänyt porvoolainen harmitteli.

Vastaava startti hänellä oli myös torstaina (+3). Molemmilla kerroilla toinen puolisko kulki mainiosti.

”Taistelin hyvin sisääntulossa. Jäi hyvät fiilikset seuraavaan viikkoon, kun ottaa vielä huomion valmistautumisen”, ilman harjoituskierrosta kisaan lähtenyt Lindell muistutti.

Edellisen viikon kisasssa Espanjassa hän oli 13:s. Tulevaan kisaan Lindell saa tuekseen ja caddieksi valmentajansa Juha Juvosen.

”Valmentaja ei olekaan päässyt kisoihin mukaan koronan takia yli kahteen vuoteen. Uskon, että meillä on kaikki mahdollisuudet parantaa kahden edellisen viikon saldoja.”

Challenge Tourin kärkeen on matkaa

Kaksi viimeistä kisaa ovat nostaneet Lindelllin suomalaisista parhaaksi haastajakiertueen rahalistalla.

Sijoitus listalla on 71:s, ansiota 6 965 €.

Kärkimies JC Ritchie on ansainnut jo 95 000 €.

Kauden päätteeksi 20 parasta saa vahvan kortin pääkiertueelle. Sijalla 20:s olevan pelaajan ansiot ovat Skotlannin kisan jälkeen yli kolminkertaiset LIndellin verrattuna.

Matias Honkalan sijoitus on 155:s, Alex Hietalan 161:s ja Roope Kakon 170.

Kausi on Euroopan kisojen osalta vasta käynnistymässä. Kisoja on pelattu lähinnä Etelä-Alfrikassa yhteensä kahdeksan, edessä on vielä 21 kilpailua.

Suomen kisa, Vierumäki Challenge pelataan 4.-7. elokuuta.

Challenge Tourin rahalista

Etsi luettavaa