Hyppää sisältöön

Oliver Fisher teki sen ensimmäisenä European Tourilla: 59 lyönnin kierros on nyt totta

Tuleeko Oliver Fisheristä ensimmäinen 60 lyönnin alittaja European Tourilla.

Oliver Fisher on tehnyt historiaa European Tourilla. Hän pelasi tuloksen 59 ensimmäisenä koskaan.

 Oliver Fisher on tehnyt tänään European Tourin historiaa. Hän pelasi tuloksen 59 lyöntiä ensimmäisenä. Hän pelasi ensimmäisen yhdeksän reikää tulokseen 28 (par 35) ja jälkimmäisen 31 lyönnillä (par 36) ja tältä hänen tuloskorttinsa näyttää:
 

 

Fisher oli lähellä upottaa birdien myös päätösreiällä, mutta pitkä birdie-putti meni hiuksen hienosti ohi reiästä. Se olisi tarkoittanut 58 (-13) lyönnin kierrosta.

Fisher teki tänään peräti kymmenen birdieä ja yhden eaglen, ja matkan varrelle sattui monta onnistunutta lyöntiä, mutta tämä par-putti 16. reiällä oli ehkäpä yksi tärkeimmistä. Fisherin avaus pitkällä par 3:lla epäonnistui, ja hänelle jäi kosolti putattavaa jäljelle.

Upea putti varmisti, että hänelle riittäisi yksi birdie kahdelle viimeiselle reiälle. Fisher käytti tilaisuutensa heti 17. reiällä joka on 540 metriä pitkä par 5. Torstaina hän teki reiälle bogin, mutta tänään Fisher löi avauksen keskelle väylää ja kakkoslyönnin keskelle viheriötä.

Englantilainen jätti eagle-putin noin metrin lyhyeksi, mutta onnistui upottamaan birdie-putin.

Päätösreiällä paineet alkoivat näkyä. Hän avasi huikeasti, mutta lähestyminen wedgellä oli päätyä vasemmalle veteen. Fisher oli lähellä upottaa birdie-putin. Pallo muutti suuntaa reiästä ja hänellä jäi lyhyt par-putti, joka upposi helposti. Päätösreikä ei ole helppo, vaan sen keskiarvo ensimmäisenä päivänä oli 4,21 lyöntiä.

Paineet näkyivät lähestymislyönnissä, joka oli lähellä mennä veteen vasemmalla. Pallo jäi onneksi viheriölle, ja Fisher oli lähellä upottaa birdie-putin. Pallo muutti suuntaa reiästä ja hänellä jäi lyhyt par-putti, joka upposi helposti.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa