Hyppää sisältöön

Olisko uudelle innovaatiolle bunkkeriharavoissa käyttöä?

Bunkkeriharavaan saattaa olla tulossa uusia innovaatioita

Maailman suurimmat golfmessut Orlandossa ovat käynnissä. Messut ovat täynnä uusia innovaatioita ja yksi niistä on bunkkeriharava.

Bunkkeriharava ja bunkkerin haravointi ovat aiheita mihin tuntuu olevan paljon mielipiteitä. Yleisimmin keskustelu koskee sitä mihin harava tulee jättää, bunkkerin sisään, ulos voi puoliksi sisään ja ulos. 

Myös haravoimisesta, varsinkin haravoimatta jättäminen nostaa herkästi karvat pystyy. Se on vielä enemmän rikollista kuin huonosti haravointi. Bunkkerissa kun on haasteita muutenkin. 

Uudehko innovaatio Bunker Wizard on ilmeisesti kehitelty jo muutama vuosi sitten, mutta nyt muun muassa Golf.com -sivusto nosti sen omaan mediaansa esille. Idea on hyvin yksinkertainen, saada haravoinnilla tasaisempaa jälkeä pienemmällä vaivalla. 

Kustannukset ovat ainakin toistaiseksi korkeat. Yksittäisen haravan hinta lähtee liikkeelle 90 dollarista. Pari kappaletta bunkkeria kohden ja haravat normaalibunkkerisella kentällä on vaihdettu noin kymppitonnilla kentän bunkkerimäärästä riippuen. 

Lisätietoa ja tilaukset: 

Etsi luettavaa