Hyppää sisältöön

Oletko sinä kenttien arjen sankari?

Wilson Staff Kenttien Arjen Sankari GoGolf

Liian monella golfarilla on edelleen aivan vääränlaiset raudat bägissä. Sen takia Wilson Staff ja GoGolf etsivät nyt Suomen paljasjalkaisinta kenttien arjen sankaria.

”Mitä ihmettä? Rangella löin pelkästään pientä hallittua draw-kierrettä! En muista, milloin olisin viimeksi edes lyönyt näitä kantatoppeja, oikeasti!”

”Testasin mun kaverin wedgejä ja olisitte nähneet minkälaisia backspinnejä niillä lähti…ei näillä omilla pihalapioilla osu edes lampeen.”

”Eikai ne varret niin paljon eroa toisistaan? Stiff tai regu, ihan sama, kunhan lyö täysiä, niin kyllä sen pitkälle pitäisi mennä!”

Golfissa kuulee paljon selityksiä. Uskomuksia on myös moneen lähtöön.

Golfista voi kuitenkin tehdä helpompaa itselleen hankkimalla oikeanlaiset mailat, eli fitatut mailat.

Wilson Staff ja GoGolf etsivät kenttien arjen sankaria, jolla olisi huutava tarve uusille fitatuille Wilson Staff -raudoille.

Mukaan kisaan pääsee ottamalla kuvan tai videon ja jakamalla sen Facebookiin tai Instagramiin.

Facebookissa kuvat ja videot jaetaan GoGolfin kisan kommenttikenttään tai GoGolfin Facebook -sivulle.

Instagrammissa puolestaan riittää kuvan/videon jakaminen hashgtageilla #kenttienarjensankari ja #wilsonstaff. Varmista, että Instagram -tilisi on julkinen.

Kilpailuaikaa on 2 viikkoa. Kilpailun tuomaristo koostuu GoGolfin toimituksesta ja Wilson Staff Golfin edustajasta, jotka yhdessä päättävät, kuka kenttien arjen sankari tarvitsee eniten uudet Wilson Staffin fitatut raudat.

Kuka tahansa voi voittaa pelitasoon katsomatta ja voittajalle fitataan siis hänelle parhaiten soveltuvat raudat. Kilpailun voittajasta ja fittauksesta julkaistaan myöhemmin juttu GoGolfin kanaviin.


Wilson Staffin mailoihin voit tutustua heidän demokiertueella ympäri Suomea. Katso täältä demokiertueen päivämäärät.


 

Etsi luettavaa