Hyppää sisältöön

Nyt tuli holari oikeaan paikkaan – Anssi sai kiinnityksen Audiin

Anssi Kapanen saa jännittää vielä lauantaihin saakka

Anssi Kapanen teki holarin Pickala Golf Weekillä, jossa palkintona henkilöauto kaikkien holariväylillä ässän iskeneiden kesken.

Pickalassa on käynnissä parhaillaan golfviikko, jossa riittää paljon erilaisia tapahtumia. Pickala Golf Weekin aikana pelataan myös kilpailuja, joissa on houkutteleva holaripalkinto: Audi A1 -henkilöauto.

Jo tässä vaiheessa on varmaa, että auto vaihtaa omistajaa viikon jälkeen, sillä Anssi Kapanen onnistui tänään tekemään jokaisen golfarin unelman oikeaan paikkaan.

Anssi nimittäin löi Parkin 11. reiälle holarin ja kuinkas ollakaan juuri kyseisellä reiällä on auto palkintona. Reikä on lyhyt, 110 metriä par 3.

Täysin varmaa ei kuitenkaan ole, että juuri Anssi voittaa auton, sillä kisoja on vielä Pickalassa jäljellä ja auto arvotaan kaikkien holariväylillä ässän tehneiden pelaajien kesken. Huomenna pelataan vielä Suomen Suurin Scramble -kisa, joten potentiaalisia holarin tekijöitä vielä riitää.

Niinpä Anssi saa vielä jonkin aikaa jännittää, pääseekö hän ajelemaan pian uudella autolla. Mutta erittäin todennäköiseltä se tässä vaiheessa ainakin näyttää.

GoGolf onnittelee Anssia!

Etsi luettavaa