Hyppää sisältöön

Nyt on mielenkiintoinen pari: Pepperell saa ”vihamiehensä” samaan ryhmään Dubaissa

Jääkö sanaseppo Pepperell sanattomaksi vai nähdäänkö kentällä kuumaa keskustelua?

Dubai Desert Classicin viimeinen kierros on varmasti sähköinen, ainakin kolmanneksi viimeisessä parissa. Twitter-kuningas Eddie Pepperell saa samaan pariin pitkäaikaisen maalitaulunsa Bryson DeChambeaun, jota hän on kritisoinut muun muassa hitaasta pelistä kovin sanoin.

Bryson DeChambeaun seikkailut ovat olleet Eddie Pepperellin kantaaottavan Twitter-tilin suosikkiaiheita. Englantilainen on kritisoinut kovin sanoin DeChambeaun toimintaa muun muassa hitaasta pelistä. 

Elokuussa Pepperell haukkui DeChambeauta englanninkielisellä sanalla ”twit”. Vaikea suomentaa, mutta sanotaan vaikka urpo. Twiitti oli seurausta PGA Tourin tilanteesta, jossa DeChambeau käytti yksittäiseen puttiin 2,5 minuuttia ja missasi sen. Justin Thomas ja Tommy Fleetwood olivat kuvissa täysin turhautuneita pelikaverinsa toimintaan. 

”Katsokaa Justinia ja Tommya, molemmat vaikuttavat todella tylsistyneeltä. Hitaat pelaajat tekevät tätä pelikavereilleen pilaten heidän kierroksensa. Ongelma tässä on, että yksittäinen urpo ei välitä tippaakaan muista”, Pepperell twiittasi viitaten Bryson DeChambeaun toimintaan. 

Toinen twiitti joulukuussa viittasi Brysonin uuteen massakauteen. Pepperell esitti huolensa massakaudesta DeChambeaulle. 

”Bryson on ottanut massakauden päälle. Onnea matkaan. Varoituksen sanana kuitenkin Bryson, minä tuskin näen omaa penistäni enää”, Pepperell lähetti terveiset joulukuussa. 

Lauantaina kun kävi ilmi, että parivaljakko pelaa yhdessä, ei Pepperell taaskaan jäänyt sanattomaksi. Hän heitti Twitteriin viestin. 

Parivaljakko lähtee liikkeelle kello 10.28 paikallista aikaa. Pelisuorituksiakin enemmän tuntuu kiinnostavan miten kaverukset tulevat keskenään toimeen vai tulevatko. Juttelevatko he vai onko kierros hiljainen? 

Ashun Wu johtaa kisaa tuloksella -11. Bryson on kahden lyönnin päässä ja Pepperell kolmen lyönnin päässä lähdettäessä viimeiseen kierrokseen. 

Etsi luettavaa