Hyppää sisältöön

Nyt on jännittävää – kolme suomalaista taistelee voitosta meneillään olevalla päätöskierroksella Turussa

Matilda Castrén jatkaa Gant Ladies Openin kärjessä.

Turussa vietetään todellista jännitysnäytelmää, sillä Matilda Castrénilla, Ursula Wikstömillä ja Kiira Riihijärvellä on mahdollisuus voittaa Gant Ladies Open.

Aura Golfissa pelattavassa Gant Openissa on meneillään todellinen jännitysnäytelmä sini-valkoisin lasein katsottuna. Kisan kärjessä jatkaa Matilda Castrén (-3),  mutta lyönnin päässä on Intian Tvesa MalikUrsula Wikström kolme muun pelaajan kanssa tuloksessa -1.

Kiira Riihijärvi, joka pelaa ensimmäistä ammattilaiskisaansa, on nyt neljän lyönnin päässä kärjestä. Kiira teki harmittavasti bogin kahdeksannelle reiälle.

Suomalaisittain panokset ovat todella kovat. Mikäli Castrén voittaa, hän varmistaa käytännössä paikkansa Solheim Cupissa. Wikstöm puolestaan hakee pitkällä urallaan ensimmäistä voittoa, kakkosijoja on sitäkin enemmän. Riihijärven mahdollinen nousu voittoon olisi melkoinen sensaatio.

Myös äitiyslomalta palannut Noora Komulainen on pelaamassa loistavaa päätöskierrosta. Hän on kierrostaan kolme alle parin. Yhteistulos kolme yli parin riittää tässä vaiheessa jaettuun 11. sijaan.

20 parhaan joukossa ovat myös Sanna Nuutinen, Krista Bakker ja Elina Nummenpää, joiden yhteistulos on +5. Nuori Kerttu Hiltunen on +6 tuloksessa ja Tiia Koivisto (+7) mahtuvat 30 parhaan joukkoon.

Kisan ratkaisuhetket voi katsoa suorana televisiosta sekä Ruutu-palvelusta että TV2:lta, jossa lähetys alkoi klo 12. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa