Hyppää sisältöön

Nuutinen ja Wikström liikkuivat väärään suuntaan tulosluetteloa Ranskassa

Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen eivät onnistuneet lauantaina

Noora Komulainen oli ainoa suomalaisnainen, joka onnistui parantamaan sijoitustaan Ranskan avoimissa. Sanna Nuutinen ja Ursula Wikström ovat kuitenkin edelleen hänen edellään.

Avauskierroksen jälkeen hienosti kolmannella sijalla Ranskan avoimissa ollut Sanna Nuutinen jatkoi lauantaina putoamista tulosluettelossa. Kolmanteen päivään yhdeksänneltä sijalta lähtenyt Nuutinen pelasi tänään tuloksen 78 ja nyt tulosluetteloa pitää skrollata alaspäin sijalle 32 saakka, ennen kuin Nuutisen nimi löytyy listalta.

Nuutisen yhteistulos on kolmen kierroksen jälkeen +5 (67-73-78) ja hän on edelleen paras suomalainen kilpailussa.

Lyönnin Nuutisen perässä on Ursula Wikströn, jolla ei myöskään ollut tänään paras päivänsä. Golf-Talmaa edustava Wikström on tuloksessa +6 (70-73-76), mikä riittää jaettuun 40. sijaan.

Kolmas suomalainen, joka pääsi jatkoon, on Noora Komulainen. Hän pystyi parantamaan eilisestä, mutta yhteistulos +8 (71-76-74) riittää ennen päätöskierrosta vasta 52. sijaan.

Kärkinaisena jatkaa Nelly Korda, joka kolmen kierroksen jälkeen tuloksessa -11. Kotiyleisön mieliksi ranskalaiskaksikko Joanna Klatten (-10) ja Celine Boutier (-7) onnistui ottamaan maailmanlistalla kymmenentenä olevaa Kordaa reippaasti kiinni.

Kordalla oli kolmanteen kierroksen lähtiessä peräti kuuden lyönnin kaula, mutta enää hän on Klattenia lyönnin edellä.

Kisa päättyy huomenna.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa