Hyppää sisältöön

Nuutinen hurjana etuysillä FT-avauksessa – näin saat kisan suorana välittävän Ruutu+:n näkymään ilmaiseksi kotona

Sanna Nuutinen pelaa huippukierrosta ja on noussut jakamaan kärkipaikkaa.
Sanna Nuutiselle cutin selvittäminen Skotlannissa oli merkittävä rajapaalu kuuden karsiutumisen jälkeen. KUVA: LET

Roope Kakko ja Sanna Nuutinen ovat olleet etuysillä hurjassa vedossa Finnish Tourin avauskisassa Hill Side Golfissa.

Roope Kakko ja Matias Honkala johtavat Finnish Tourin avauskilpailua, kun toinen kierros heidän osaltaan puolivälissä.

Naisten sarjassa kärjessä on Krista Junkkari, mutta hurjassa vedossa oleva Sanna Nuutinen on vain lyönnin perässä.

Kakko ja Honkala ovat yhdeksän reiän jälkeen yhteistuloksessa -8. Kakolla olisi ollut paikkoja kahteen kolmeen lisäbirdieen, joten Pickala Golfia edustavan miehen lyöntipeli on ollut väkivahvaa. Harmittavasti hän teki kuitenkin yhdeksännelle reiälle tuplabogeyn. Kun Honkala pelasi etuysin kolme viimeistä reikää kolme alle parin, hän sai kokeneen Kakon kiinni.

Eilen Kakko johti kisaa Antti Ahokkaan ja Kim Koivun kanssa tuloksella -6, mutta tänään Koivu ja Ahokas ovat olleet hieman kuutamolla. He ovat tätä päivää kolme yli parin ja yhteistuloksessa -3, eivätkä mahdu enää kärkikymmenikköön.

Kolmantena on seitsemän alle tuloksessa nuori Jesse Saareks, joka on jo päättänyt kierroksensa.

Nuutinen teki kaksi eagleä etuysille

Päivän kovimmasta yhdeksän reiän tuloksesta on vastannut Sanna Nuutinen, joka on Suomen ykköspelaaja naisissa. Hän pelasi etuysin peräti kuusi alle parin mm. kahden eaglen siivittämänä. Nuutinen teki eaglet rei’ille yksi ja yhdeksän.

Junkkari on pelannut tasaisemmin. Hän on tätä päivää neljä alle parin ja toistaiseksi hän on välttynyt bogeilta. Eilisen jälkeen naisten sarjan kärkipaikkaa Junkkarin kanssa jakanut Petra Salko on yhteistuloksessa -2 ja on pudonnut kolmanneksi. Kolmantena on Ladies European Tour -pelaaja Tiia Koivisto (-3).

Katso kilpailua suorana

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelussa. Golfliitto on lähettänyt eBirdien kautta etukoodin, jolla uudet asiakkaat saavat maksullisen Ruutu+:n ilmaiseksi käyttöön kuukaudeksi.

Etukoodi on: FTGOLF, joka toimii ”lahjakorttina” palveluun. Nelosen palvelulla on myös kotisivuillaan kampanja, jolla uudet asiakkaat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi kahden viikon ajaksi, jolloin koodia ei tarvita.

Palvelu maksaa normaalisti 9,95 euroa kuussa, ja liityttäessä palveluun, siihen pitää syöttää maksukortin tiedot. Palvelun voi kuitenkin katkaista ensimmäisen kuukauden aikana milloin tahansa.

Parhaillaan käynnissä olevaa lähetystä selostaa GoGolfin head professional Antti Vaalas.

Miesten tulospalvelu | Naisten tulospalvelu

Etsi luettavaa