Hyppää sisältöön

Nurmijärvi Golf valitsi uuden toimitusjohtajan: Piippo palaa golfalalle

Nurmijärvi Golf on Kari Piipolle tuttu paikka.

Eläkkeelle jäävän Esa Meriläisen seuraaja on kokenut golfjohtaja Kari Piippo.

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Piippo. Vihtiläinen Piippo toimii samalla Nurmijärven Golfklubi ry:n toiminnanjohtajana.

Piippo aloittaa toimitusjohtajana ensi vuoden alussa, mutta tutustumisen tehtäviinsä hän aloittaa jo kaksi kuukautta aiemmin toimien eläkkeelle jäävän Esa Meriläisen varatoimitusjohtajana.

Nurmijärvi Golf on Piipolle jo neljäs golfkenttä, jonka ruoriin hän tarttuu. Hän on työskennellyt aiemmin Virvik Golfin, Peuramaa Golfin ja Hill Side Golfin toimitusjohtajana.

Paikka on hänelle entuudestaan tuttu, sillä hän on toiminut aikaisemmin mm. NGK:n junioritoiminnan vetäjänä, valmennus- ja koulutustoimikunnan puheenjohtaja sekä NGK ry:n sihteerinä ja pari vuotta NGK Oy:n hallituksen jäsenenä.  

”On hienoa ja jännittävää tulla takaisin Nurmijärvelle. Muistan hyvin, kun Esa aloitti Nurmijärvellä, mutta tuolloin en olisi ikinä uskonut näkeväni parin tuhannen jäsenen golfyhteisöä, velatonta yhtiötä omilla mailla ja näyttävää klubitaloa hyväkuntoisen kentän keskellä. Henkilökunta on jo pääosin tuttua ja jäsenistöstäkin varmasti löytyy tuttuja kasvoja. Odotan innolla paluuta hienoon yhteisöön, nyt kuitenkin toimitusjohtajan roolissa”, Piippo sanoi.

Etsi luettavaa