Hyppää sisältöön

Nuori Hietala siirtyi johtoon SM-golfissa

Alex Hietala pelasi kaksi hyvää kierrosta putkeen.

Alex Hietala johtaa kahden kierroksen jälkeen lyönnillä Aura Golfissa pelattavaa lyöntipelin SM-kilpailuja. Toisena, lyönnin päässä, vaanii Lauri Ruuska.

KULLO GOLFIN Alex Hietala oli vahvassa vedossa myös torstaina, kun SM-golf jatkui Turussa. Hietala paransi eilista kierrostaan lyönnillä ja on hienosti tuloksessa -7 (68-67), kun kaksi päivää kilpailua on takana.

”Molemmat päivät ovat olleet varmaa peliä, ja molemmista kierroksista on sellainen fiilis, että jäi jopa vähän piippuun, mutta se kuuluu asiaan. Paljon oli hyvää, ja paljon oli parannettavaa. Se ehkä kuvastaa parhaiten näitä kahta ensimmäistä päivää”, Hietala sanoi Golfliiton sivuilla.

Hietala, joka pelaa vasemmalta puolelta, on pelannut varmaa peliä, sillä hän on tehnyt molempina päivinä vain yhdet bogeyt.

”Nämä kaksi ensimmäistä päivää ovat olleet todella leppoisia. En ole hermoillut yhtään, vaan olen nauttinut pelaamisesta. On sellainen sopivan nälkäinen olo”, Hietala jatkoi.

Hietala, 20, on voittanut tällä kaudella jo yhden Suomen mestaruuden, sillä hän oli ykkönen alle 21-vuotiaiden kisassa kesäkuun lopussa.

HIETALASTA LYÖNNIN perässä on Kuopiosta lähtöisin oleva Lauri Ruuska. Ruuska asuu nykyään Turussa, mutta ammattilainen edustaa edelleen kasvattajaseuraansa Tarinagolfia.

Ruuska on pelannut molemmat päivät tulokseen 68 eli on tuloksessa -6. Aura Golfin par-luku on 71.

Avauspäivän jälkeen kärjessä ollut Veeti Mähönen putosi tänään kolmanneksi (-4, 65-73). Neljä pelaajaa jakaa neljättä sijaa tuloksessa -3. He ovat Juhana Kukkonen, Santeri Lehesmaa, Tuomas Salminen ja Juuso Kahlos.

Naisten sarjan kärjessä on Elina Nummenpää. Kilpailu jatkuu huomenna aamulla.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa